lørdag den 1. oktober 2011

Ud i det blå..

Når der bliver for meget tankemylder i mit lille hoved er det godt med en cykeltur. Der er stort set cykelsti i hele byen og området i det hele taget, og så er jeg mere tryg ved at cykle.
Henriette havde anvist vejen til Retroen- Genbrug. Og sikke en skøn natur jeg kom igennem.

Her ses alléen ned mod gården hvor Retroen-Genbrug holder til. Smukke efterårsfarver allerede, men jeg er nok nødt til at cykle derud på torsdag igen, for at holde øje med farverne.

Der hersker absolut ingen tvivl om, at det var godt jeg havde begrænset plads i cykelkurven og ikke det vilde i pengepungen. For her er gode sager. Der er bestemt også masser af skrammel, set med mine øjne. Men det var der nu også salg i kunne jeg se.

Den gamle brune kuffert kunne godt bo hos mig. Sammen med den ene jeg har i forvejen, kunne de klart gøre sig bedre sammen. Men der kom kun et par tallerkener med hjem i denne omgang.


4 kommentarer:

 1. Jeg håber du fik lidt ro i dit hoved, søde Gitte!

  Sikke da et sjovt sted du cyklede ud til.
  Nogen gange er det bedst (og billigst) at tage cyklen. Det kender jeg godt :-)

  SvarSlet
 2. Godt du fandt der ud ;o)
  Der er mange ting - nogle gange kan man være heldig og lige finde det man "har" brug for ♥

  God weekend

  SvarSlet
 3. Skøn natur/cykeltur. Jeg kunne da godt tænke mig at komme med dig derud en dag
  Knus Hanne

  SvarSlet
 4. Der er nu bare skønt på egnen. Jeg vil også derud en dag, og så selvfølgelig forbi "æblemanden" Øv er i Gentofte på Torsdag så kommer ikke til at se dit og Henriettes søde ansigter, snøft har slet ikke lyst vil hellere i kreaklub !!

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...