onsdag den 1. februar 2012

Surt opstød vedr give away..

Jeg trækker vinderen i aften kl 20.

Men startede her til morgen med at skrive navne ned på dem som allerede er tilmeldt. Pyh, der er mange! Fedt at SÅ mange deltager. Men jeg ender da med skrivekrampe i min hånd.
Og nu det sure opstød.. Jeg fatter ikke hvorfor nogen snyder sig til flere lodder end de har. Jeg synes ikke det burde være nødvendigt at tjekke om folk er fast læser eller om de virkelig linker. Har jeg ikke ret i, at når jeg klikker på navnet, og kommer ind på brugerprofil, så dukker der en liste op med blogs de følger, og der hvor ditogdut ikke står nævnt, så er de ikke faste læsere? Der er altså flere som ikke har ret til det ekstra lod så.
Jeg tænker så hvad gør i andre, som har haft give away på jeres blogge? Trækker det ene lod fra eller konfiskerer vedkommende?

Jeg glæder mig rigtig meget til at trække vinderen kl 20.00 dut i aften.

19 kommentarer:

 1. Jeg tjekker ikke af natur stoler jeg på mennesker og det kan selvfølgelig have sine ulemper :-)

  SvarSlet
 2. Jeg tænker lidt, at folk kan tage fejl. Det har jeg sikkert selv gjort. Der er nemlig ikke nødvendigvis overensstemmelse mellem de blogs, man er tilmeldt, som fast læser, og de blogs man har sat på sin blogroll. Det kommer jo an på, om man har fået tilføjet begge steder.
  Mit udgangspunkt er, at folk ikke vil snyde, men ikke har været opmærksom på, om de er tilmeldt som fast læser, eller har vedkommende på sin blogroll :)

  God dag derude.

  KH Pialouise

  SvarSlet
 3. Jeg kan sagtens forstå dit sure opstød - synes heller ikke det er i orden, hvis nogen snyder sig til flere lodder.

  Med det sagt, så er jeg enig med de to andre kommentarer. Jeg tror (og håber) ikke, at vi herinde i blogverdenen snyder på denne måde, og derfor tjekker jeg heller ikke efter, når jeg selv trækker give aways. Jeg synes det er et stort arbejde i forvejen, så jeg synes det ville blive for træls, hvis jeg også skulle tjekke alle på alle leder og kanter før jeg kunne give dem lodder.

  SvarSlet
 4. jeg har også oplevet at folk har snydt. F.eks. ved at melde sig til flere gange på den samme give away. Men det kan jo være forglemmelse og nogle gange registrerer blogger vidst ikke en tilmelding som fast læser, med det samme. Så det er ikke altid du kan se det med det samme.

  Hvis jeg oplever folk snyder, så konfiskerer jeg dem. Jeg giver dem ikke besked om det, det er bare sådan det er. Men jeg gør det kun, hvis jeg er helt sikker.

  SvarSlet
 5. Jeg stoler på, at folk selvfølgelig ikke snyder. Og når jeg har haft Give Aways har det ikke været så indviklet - man har kun kunnet få et lod uanset hvad:-)

  SvarSlet
 6. Er slet ikke så langt med min blog at jeg har giveaway`s på. ( Tør nemlig ikke begynde at blogge. Hihi )

  Jeg håber ikke jeg er en af dem som snyder. Jeg melder mig nemlig ALTID som fast læser ved en giveaway. ( om jeg får et lod eller ej ) Og jeg NYDER at følge med i ALLE de blogs som jeg gør. Selvfølgelig også din ;o)
  Så er mit navn blandt dem du har set, så kan du ikke tjekke via min blog ;o).
  Var det til at forstå, eller er jeg bare dum til at skrive mine ord ned på papir ???. ;o)

  Solskinshilsner Helle B

  SvarSlet
 7. Jeg har faktisk aldrig tjekket det når jeg har haft en give away igang.
  Jeg tjekker dog altid efter om jeg har husket at gøre de ting som lodderne kræver når jeg selv tilmelder mig en

  SvarSlet
 8. Tak for reminderen om giveaway!
  Jeg tjekker ikke selv - men skulle måske begynde på det?! - men jeg ville stole mere på den app, du selv har sat i sidebaren.
  Jeg har nemlig oplevet at jeg altid bliver føjet til med det samme på bloggen, når jeg tilmelder mig, men at der nogle gange går længere tid med at det bliver føjet til min egen konto.

  Kh Camilla

  SvarSlet
 9. Kom forresten til at tænke på, at man, når man tilmelder sig et websted, kan vælge mellem at følge offentligt eller privat.
  Jeg tror måske ikke, at det er så enkelt bare at tjekke under folks egen profil. Du må kunne tjekke dine faste læsere under dit eget kontrolpanel?
  Bare en tanke, jeg følger altid offentligt, så jeg ved ikke helt hvordan det fungerer.
  Pialouise

  SvarSlet
 10. Det er bare ikke okay, hvis folk snyder... så er den bare ikke længere... men jeg tror ikke, jeg kommer til at tjekke om folk har snydt eller ej... jeg er så gavmild, at hvis en tilmeldt har misforstået, hvor mange lodder de skal ha, så giver jeg en ekstra...

  SvarSlet
 11. Jeg lader tvivlen komme den tilmeldte til gode...;-D

  SvarSlet
 12. Jeg ved ikke om jeg har gjort det korrekt, men har haft en del vrøvl med at få det frem på min blok?
  Har set flere har skrevet det samme??
  Hilsen Sussie

  SvarSlet
 13. hm, jeg tror nu det handler om at Google connect og Blog-rollen ikke samarbejder. så selvom man ER fast læser med din blog på sin liste der giver automatisk besked med det samme du opdaterer så er man ikke nödvændigvis på Google listen, og det er jo den du tjekker, ikke? derudover findes der jo mange flere programmer til at fölge med blogs og websites, så de er vel ikke alle compatible. og så er der jo mange læsere der ikke selv har en blog, og derfor heller ingen profil hos Blogger eller Google.

  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 14. Hmmm jeg ved det faktisk ikke.. Har ikke tjekket om det først kommer til at stå der når man har sat det i ens blogrul på bloggen...

  Jeg få nok meldt mig til mindst 10 nye blogs hveruge, og jeg sætter dem først ind på min blogrul om søndagen..

  Men tjjaa jeg ved det ikke..

  De gange jeg har lavet give aways, har jeg ikke sat regler op, andet end folk skal skrive at de vil deltage, og ja.. så har alle et lod.

  Om folk så samtidig vil melde sig som fast læser , lader jeg dem om.
  Det er ikke en krav.

  Hyggehygge
  Marianne

  SvarSlet
 15. Tak for jeres kommentarer allesammen!
  Jeg er blevet gjort opmærksom flere steder fra, at man er nødt til at tjekke, fordi der rundt i blogland er adskillige som gang på gang snyder sig til deltagelse af flere lodder. Og det ønsker jeg selvfølgelig ikke.
  Men denne gang opgiver jeg og lader alle der har skrevet, deltage med det antal lodder de har skrevet.
  Skulle jeg en anden gang få lyst at lave en give away igen, så tror jeg at jeg følger Irenes eksempel, ved at man deltager med 1 lod hver.

  Nu får vi snart at se hvem der er heldig :-)

  SvarSlet
 16. Jeg når heller ikke altid at lægge bloggene ind på min blogrol og desuden er følger jeg med i mange via ravelry - blandt også din. Jeg tror ikke at der kun er sort og hvidt, for jeg oplever da tit at folk der udlodder noget, får en masse nye læsere som ligeså hurtig forsvinder efter lodtrækningen. Så hellere en læser der virkelig følger med uden at skilte med det :-)

  SvarSlet
 17. jeg trækker en vinder på Random - og hvis vinderen ikke har rent mel i posen - så trækker jeg en ny :)

  SvarSlet
 18. Hey. Kan godt forstå dit sure opstød, det er jo et plat sted at snyde?
  Men jeg vil lige tilføje, at man selv vælger hvem og hvor mange man vil have på sin liste over Blogs Jeg Følger. Du kan selv vælge fra og til -s- Jeg følger fx... tja... vidst nok over 100 blogs, men så mange er jo ikke listet på min blog :)
  Du kan tjekke det på på din Faste Læser liste, dog kun hvis folk er "offentlige" læsere :)

  SvarSlet
 19. Kommer de på den liste der ligger under blogger? Hvis de er tilmeldt google friends fx? :)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...