mandag den 18. februar 2013

Flere lapper..

Så er der endnu flere lapper til tæppet og nu mangler jeg bare fra en.Birgitte

Sådan ser lapperne ud nu hvor de er lagt op. De ligger i rækker som de er kommet.
Jeg kan ikke helt finde ud af hvad jeg synes om det. Ved ikke om jeg får det syet, nogle lapper er så forvaskede og tynde som papir, andre ikke store nok og hvis jeg skal pille de lapper fra, så bliver tæppet ikke særlig stort og det er da ærgerligt.

Hvad synes I? 


5 kommentarer:

 1. Ærgerligt med de tynde og ukorrekte størrelser,kunne du måske lave siddepuder med hank til at tage med på tur ?ellers nogle friske farver og mønstre

  SvarSlet
 2. Kan du ikke pille de værste fra og bruge noget ensfarvet. Øv med str skulle de ikke have et bestemt mål

  SvarSlet
 3. Hvis det ikke er snyd, må du meget gerne komme og kigge på alle mine lapper, så du kan få et tæppe i pæn størrelse.

  SvarSlet
 4. Hejsa. Jeg synes du skal kombinere med hvide mellemlapper i halv størrelse, og for nogens vedkommende lidt over, for at kompensere for de mindre lapper. Og så lægger du det forskudt.

  Og med en hvid kan rundt, og et stribet bånd, så får de mere roligt udtryk, og brugt alle lapperne.

  Ellers skær dem på tværs, sy trekanterne sammen med ensfarvet. Igen ville jeg vælge Hvidt, for at samle lidt på farverne.

  At lapper er tynde gør ikke så meget, når de først er syet sammen, der er mellemlag og bagside på skal det nok holde, og du har mange sjove tanker samlet i eet tæppe.

  Glæder mig til at følge det.
  Mvh
  Mona

  SvarSlet
 5. Hej Gitte

  Jeg har haft samme problem med størrelsen på lapperne. Nogle af dem var MEGET skæve, hvor de fx var 15 cm i den ene ende og 16 cm i den anden ende. Jeg havde først tænkt mig at vælge dem fra, der var allermest skæve, for ellers får jeg jo et skævt tæppe! Men i stedet har jeg valgt at skære alle mine bytte-lapper, så de bliver 15x15 cm i stedet for 16x16. Det kan godt være, det er lidt "snyd", men så får jeg til gengæld et fint lige tæppe :-) Ellers havde jeg måske også opgivet at sy det, hvis jeg havde brugt alle de skæve lapper.

  Mht tykkelsen på lapperne, så har jeg også modtaget nogle meget tynde og nogle meget tykke lapper. Men jeg tror ikke, det gør så meget, når de først er syet sammen, og der er sat bagside på.

  Kh Birgitte

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...