lørdag den 29. december 2012

Det var den jul..

Juleaften blev i år holdt i min lille lejlighed, så der var ikke plads til det store juletræ hvor stjernen når loftet. Rent faktisk blev jeg for nærig og nægtede at give 190 kr for et juletræ på 1 meter, som jeg vidste ville ryge ud igen et par dage efter, men der var lys i 'træet' og der blevet sunget i vilden sky, og der var da også julegaver.

Et par grangrene gjorde det ud for juletræ i år. Drengene havde holdt juleaften med and osv og dans om juletræ, hos deres far d 23, så jeg havde valgt at menuen skulle være et lækkert stykke andebryst, kartofler i skiver og rødkålssalat. Og det blev spist med velbehag, dejligt at de sætter stor pris, og nyder, god mad.

 
Yndlingsbasserne i 'kamp'. Ronnie måtte slå mave efter hver ret.

1.juledags raclettebrunch. Det var vi enige om var en stor succes.

Heldigvis var vi alle tre enige om, at det var rigtig hyggeligt med en stille og rolig juleaften. Selvfølgelig ville det have været fuldendt med alle 3 børn her, men det kunne ikke lade sig gøre i år. Det stræber vi så efter om 2 år igen!

5 kommentarer:

 1. God I fik skabt jer en dejlig jul :)

  SvarSlet
 2. Ja og hvorfor ikke, lade traditioner være traditioner og skabe nogen nye. Nogen som passer præcis til den familie man nu er. Udgangspunktet var engang hjerternes fest. Hvordan blev det pludselig til brun sovs.

  Håber du må få et rigtig godt nytår

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
 3. Dejligt du havde en god jul, det ser rigtig hyggeligt ud.
  Er vild med dit juletræ
  Krammer

  SvarSlet
 4. Hvor ser det hyggeligt ud:)

  SvarSlet
 5. Hvor ser det fint ud dit "juletræ" og det lyder som om I har hygget jer rigtigt.

  Godt Nytår, Stine:))

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...