lørdag den 3. maj 2014

Regnbueleg blå..

Nu er vi allerede i uge 18, som i bloglegen er blå. Det endte selvfølgelig op med, at jeg har en del blåt, men i ualmindelig mange nuancer.


Her er kun en lille del af det, men skåle o.lign fylder for meget. Én ting, det lille prismærke, og egentlig også de 3 knapper og trådrullen, er fra min bedstemors cigaræske, som jeg har nævnt tidligere. Men prismærket får helt specielle følelser frem. Det er min bedstemors skrift, er fra hendes stofbutik, hvor jeg har brugt så mange timer af mit liv. Desværre blev hun taget fra mig i en alt for tidlig alder, 63 år nåede hun at blive og jeg 19 år. Med ét blev min tryghed taget fra mig. Det er en helt anden historie, og nu skal jeg koncentrere mig om, at finde lilla effekter til næste og sidste uge i regnbuelegen. 

1 kommentar:

  1. Fine ting :-) Blå er min yndlingsfarve - og hvor er det skønt, når sådanne små ting kan have SÅ stor værdi for en....pga minderne...og personen 'bag' tingen.... som om personen sådan nærmest stadig er her i blandt os; har sat sit spor på en synlig og håndgribelig måde.

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...