søndag den 6. juli 2014

Strik på Samsø..For første gang har jeg været på Samsø, boede i hytte på Sælvigbugtens campingplads, sammen med Ellen, Berit og Lone.
Det var en rigtig skøn weekend, den bedste forplejning og vi fik så skønt mad, kunne næsten ikke nå at fordøje det ene måltid, før det næste stod på bordet. Vi  kunne godt ha været foruden blæst og regn, men heldigvis var solen en del fremme og det var muligt at finde en plads i læ. I år var der anskaffet et kæmpe telt, men problemet var at der var så koldt derinde og ingen lys om aftenen, så efter aftenmåltidet var der strik og underholdning i opholdsstuen, men der var ikke plads til alle, så mange valgte at gå i hytterne om aftenen, og det er jo lidt ærgerligt.
Selvom jeg har været på Samsø nu, må jeg hellere derover igen, for det var begrænset hvad vi så af øen, fra havnen og til campingpladsen. Det kunne sagtens være til strikkeweekend næste år, for det er simpelthen så dejligt at være sammen om vores fælles interesse.3 kommentarer:

 1. Det lyder bare rigtig hyggeligt, trods vejret. Du må afsted igen.

  SvarSlet
 2. Oh min barndoms ferie ø. Vi havde sommerhus i Stauns. Øen er bare så skøn, men alle danske øer er jo skønne. Idag har jeg sommerhus på Ærø. Ø livet satte sig i mig, efter barndommen skønne varme sommerdage.

  SvarSlet
 3. Det er en fin blog du har ... beundrer dine kreativiteter ...
  jeg er helt vild med æg-kant-ideen ...

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...