onsdag den 14. oktober 2009

Kyllingelasagne

Mandag aften lavede jeg kyllingelasagne. Og sikke som det smagte godt, så jeg har valgt at dele denne opskrift med jer. Jeg har bundopskriften fra Superbest, men har lavet ændringer undervejs..
Orientalsk kyllingelasagne:

1 finthakket løg
4 fed presset hvidløg
2-3 cm fintrevet frisk ingefær
450 g hakket kyllingekød
1 dåse kokosmælk
½ squash, skåret i tern
1 rød peberfrugt, skåret i tern
6-8 finthakkede soltørrede tomater i olie
1-2 revne gulerødder
1 pose reven ost efter eget valg
½ liter vand med bouillon
Kyllingekrydderi efter smag
Salt og peber

Fremgangsmåde:

Svits løg, hvidløg og ingefær i olie. Tilsæt kødet og svits det med i nogle minutter.
Tilsæt krydderier, kokosmælk og bouillonvand.
Tilsæt squash, peberfrugt, tomater og gulerødder, og kog godt igennem nogle minutter. Smag til med salt og peber.
Læg kødsauce og pastaplader lagvis i et egnet ovnfast fad. Start og slut med kødsaucen og drys til sidst med et godt lag reven ost.Bages i ovnen ved 200 grader i ca. 30 min.

1 kommentar:

  1. Ohhh! Det var da vel nok en dejlig overraskelse...tak for det. :))

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...