torsdag den 10. februar 2011

Op og ned..

Jeg havde ellers lovet mig selv, at der ikke skulle 'hyles' mere her på bloggen, men det er svært at undgå, når det er en del af mit liv, endnu! Hvorfor 'hyler' jeg så? Jeg er frustreret over min fremtid. For allerbedst som det lige gik så godt, falder jeg i igen. Heldigvis er jeg blevet så meget klogere, at jeg ved der sker tilbagefald og de tilbagefald lærer man af. Jeg ved også at jeg kommer videre, men jeg er utålmodig nu, for jeg vil også ha et normalt liv, med job og hverdag og weekender og ferier osv osv. Jeg vil ikke ret meget længere være den der voksne kvinde, som ikke har styr på sig selv og sit liv! Jeg har tænkt, tudet, raset og lagt planer, for NU skal det bare lykkes for mig!

4 kommentarer:

 1. Jeg håber da sådan, at det lykkes for dig. Livet skal leves mens vi har det. Jeg krydser fingre.
  :o)

  SvarSlet
 2. Det er ikke greit når tingene ikke blir som man hadde trodd. Selv har jeg erfart hvordan man så gjerne vil, men kroppen setter en stopper for det. Heldigvis står jeg med hevet hode, selv om jeg har blitt ufør. Håper du finner ut av tingene.

  SvarSlet
 3. Det går op og ned - og lige om lidt... så går det helt fantastisk for dig igen. Bare giv det tid og tro på det, Gitte

  KH Karina

  SvarSlet
 4. Det lyder som om depressionen eller kravet om at flytte (..?) trænger sig på igen, men ikke slår helt så hårdt som tidligere - og det må være gode tegn om at det nok skal lykkes for dig, at skabe det liv du ønsker.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...