onsdag den 7. november 2012

Læderiet..

På turen med Henriette var vi i Læderiet. Ingen af os havde været der før, men havde hørt godt om det, så vi havde store forventninger. Og jeg skal love for vi blev imponerede.

 Store kasser fyldt med rester af forskellige størrelser. 100 kr plus moms pr. kilo. Alt mellem himmel og jord af forskellige skind. Det var SÅ spændende at stå med hovedet i kasserne og der blev snakket meget om hvad det forskellige skind mon har været brugt til. Og vi var bestemt ikke enige om hvad der var smart og hvad der ikke var. Heldigt, for vi behøvede ikke at slås om skindresterne.

Der var også massevis af 'horn from raindeer', som en af medarbejderne fortalte en gruppe, men det var ikke Rudolf beroligede han. De bliver brugt til dekoration på forskellig vis. Vi lod os dog ikke friste.
Store reoler indeholdt alt man kan tænke sig til, der kan bruges til læder. Imponerende.

Her ser i hvad jeg fik købt af forskellige rester. Aner ikke hvad jeg skal bruge det til, men bare det at se på de skønne farver og forskellige skind, så indtil videre er det vel det man kan kalde gramseskind.

 Snørehuller, karabinhager og taskebeslag. Taskebeslagene skal bruges til små punge/tasker lavet af hexagons i patchwork, atter er det på Pinterest jeg er blevet inspireret
Billedet er lånt fra Pinterest

10 kommentarer:

 1. Uha, hvor ser det godt ud - der skal jeg vist have lokket en af pigerne med ned - savner nemlig læderhandlen der engang lå i en af de små gader i Aarhus.

  SvarSlet
 2. Godt i havde en god tur i læderiet, jeg er bare så glad for at komme der, altid en hjælpende hånd, og en kvik bemærkning, og der må gramses på det hele, spændt på hvad du skal lave, udover den fede pung :)

  SvarSlet
 3. Øjs... Det er da vist en forretning der skal besøges! Vi skal til Århus midt i december, og om gemalen så vil eller ej, skal bilen drejes der forbi.

  Tak for inspirationen - fedt gramseskind du fik købt :o) Det er ikke altid man skal ha en plan med det man køber - der skal også være lidt til lager..
  Har meldt mig som fast læser og spændt på hvad du finder på.

  Mange hilsner fra Lise

  SvarSlet
 4. Hej Gitte
  Det var ikke længe der gik før du måtte derud. Fede rester du har fået fat i, deet bliver spændende at se hvad du finder på. Men du er jo fuld af ideer så der skal nok komme noget fint ud af det.

  hilsen mette

  SvarSlet
 5. den lille taske/pung er da for dejlig !!!

  SvarSlet
 6. lyder som en lækker tur og sikken en masse lækker ting.. den lille pung ide der er jeg da også helt vild med den må jeg da nok blive nødt til at afprøve hvis jeg ellers kan hitte ud af at finde formen :-)

  SvarSlet
 7. Der er bare så mange lækre ting man kan lave med sådan nogle skindrester :o)
  - og det var da forrygende billigt.
  hilsen Mona

  SvarSlet
 8. Uha .... det er vist et farligt sted :0)
  Har lige haft bud derned efter nogle bøjle-tingster - godt jeg ikke selv var afsted ...

  SvarSlet
 9. Hej Gitte
  Sikke et sted :). Lækkert med sådan en tur ...
  Den lille pung .... Wauw
  Knus

  SvarSlet
 10. Ja, det er en lækker butik som jeg også besøgte i går, men man skal have skyklapper på eller og også skal man have den store pung med. Jeg købte nu "kun" det jeg havde planlagt. Jeg er spændt på at se hvad resterne bliver til.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...