lørdag den 24. november 2012

Gråt i gråt..

Dette bliver vist den sidste kjole i denne omgang. Og dog, for stakken af stof og tøj til omforandring synes stadig at vokse.
Denne kjole er syet efter mønster nr. 5026 fra Onion. Klippet for over et år siden og derfor skulle den reguleres både her og der, for at størrelsen passede.

 Den ser måske en smule trist og kedelig ud, men med en sort eller karryfarvet langærmet bluse under og et tørklæde i en rap farve, så tror jeg den bliver god. Emil har hjulpet med at vælge knapper, så derfor ingen neonorange knap i midten.

 En UFO er startet op igen. Den var egentlig gemt til optrævling for den er meget stor, men nu får den en chance og ryger i vaskemaskinen eller måske prøver jeg tricket med tørretumbler, for mindre det skal den blive. Katja har regnet ud at jeg skal strikke 10 pinde hver dag for at være færdig d. 1.dec og derefter mangler jeg så kun at strikke kanter, som hun i øvrigt synes kunne være fine i okker/karry, men egentlig er jeg jo mest til ensfarvet, for så at sætte spræl på med tilbehør. Jeg satser stærkt på at blive færdig, men ...... det er jo ikke det eneste jeg strikker på.

Dette grå strikketøj ender som en cape/poncho. En total forelskelse første gang jeg så den på Pinterest, for jeg er helt vild med huller, det kommer nok ikke bag på nogen. Jeg strikker den dog ét hul mindre, synes den bliver for stor ellers.

Gråt i gråt for denne gang, men absolut ikke sidste, for der er masser af gråt på lager, af både stof og garn!

10 kommentarer:

 1. Jeg synes, at det er en fin grå kjole :) Jeg må selv igang - jeg drømmer om kjoler med tykke strømper og støvler :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Så må du i gang Helle :-) Jeg er en total kjolekone og elsker netop kjoler i den kolde tid, hvor støvler og tykke strømper giver det sidste pift :-)

   Slet
 2. Det er en smart kjole du har fået lavet. Jeg har også gang i en del projekter. Jeg slog op til en kjole i aftes som jeg selv tror på at jeg kan tage på til en julefrokost i år. Jeg er altid top optimist når jeg starter.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Ulla :-) Håber du når at få din kjole færdig til julefrokosten.

   Slet
 3. Så smart,Gitte..
  har fået købt både stof og mønstre, så jeg kan bare gå igang... men må dog lige vente lidt endnu...
  tak for inspirationen....

  SvarSlet
 4. Hvor er det en lækker kjole:)

  SvarSlet
 5. Jeg synes godt om alt dit grå. Som du skriver kan det piftes op på alle mulige måder!

  SvarSlet
 6. super flot din grå kjole Jeg vil også gerne sy mere tøj til mig selv men men men ja der er faktisk ingen undskyldninger for at komme igang med det

  SvarSlet
 7. Smuk kjole.
  Hvor ville jeg dog gerne kunne sy! Har prøvet, men det går meget bedre med strik!

  Er også glad for de grå farver. Der skal jo ikke meget tilbehør til for, at pifte det op.

  SvarSlet
 8. Glæder mig til at se ponchoen færdig. Blev lidt forelsket pga linket.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...