lørdag den 24. december 2011

Jul jul jul..

For mig er julen omme. Sådan er det hvert andet år. Mine børn holder juleaften hos deres far i år, og derfor holdt jeg jul i aftes sammen med mine børn, mine forældre, min søster, svoger og to nevøer.
Vi havde en rigtig dejlig hyggelig aften med ris a la mande, lavet efter Lones opskrift. Ih som den smager godt. Lige til den søde side, men det kan jo modificeres efter smag og behag. Jeg havde ikke lavet traditionel jule and, for det får de alle i dag, men en skøn salat med granatæble, rødløg, olie/eddikedressing og and. Det var en succes for alle, selv de små kræsne munde blev mætte.

Før


Efter

Gaver var der også. Et tv til mig, som med ét gav mig flere kvadratmeter og mere lys ind i stuen. Skønt. En sportstaske fra mine skønne børn, og hele 3 fyrfadsstager fra henholdsvis Emil og Tobias, yngste nevø. Alle 3 hjemmegjorte og ih som de er fine, og kan glæde et moder/mosterhjerte i den mørke tid.

Glædelig jul til alle mine søde læsere.

8 kommentarer:

 1. Det lyder rigtig hyggeligt, Gitte.
  Jeg ønsker dig en glædelig jul og må du få nogle gode timer foran det ny tv. Tak for mailen, det var rigtig sødt af dig.
  Glæder mig til vi ses igen.
  Mange juleknus
  Helle

  SvarSlet
 2. Sikke en dejlig aften I har haft :) og skønt med et nyt tv :)

  God jul til dig fra mig :)

  SvarSlet
 3. Arj, hvor ser der hyggeligt ud hos dig! Jeg glæder mig til at kunne banke på din dør i det nye år ;-)

  Rigtig glædelig Jul, søde Gitte. Jeg har dig med i mine tanker i dag, skal du vide...

  SvarSlet
 4. Kære Gitte,
  Det lyder som du har haft en dejlig forjul, så en glædelig jul, trods alt.
  Min søn må osse undvære sine to for første gang i år, de skal holde jul hos deres mor, så de fejrede deres egen jul i går.......det er sgu barske vilkår at blive delt i to

  Kæmpe krammer fra mig
  Inger

  SvarSlet
 5. Håber trods alt du får en dejlig aften :)
  Vi holdt også førjul igår med vores drenge, svigerdatter og barnebarn, det var så hyggeligt. Skal også holde juleaften med nogle af drengene og min side af familien. Knus

  SvarSlet
 6. Det hørtes hyggelig ut! Ønsker deg en fortsatt god romjul:)

  SvarSlet
 7. Tusinde tak allesammen :-)
  Det er så skønt med det nye tv, der er blevet så meget lysere i min stue og det tager jo ingen plads i forhold til det gamle. Men det gamle havde altså en bedre billedkvalitet! Men her tror jeg pris og kvali hænger sammen.

  Glædelig bagjul til jer alle <3

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...