søndag den 29. september 2013

Syslerier i alle kategorier..

Det er ingen hemmelighed at der startes op på en masse nyt, både strikketøj og pt efterårstøj til mig selv. Noget er mere interessant end andet og en af de interessante har været Ballet, designet af Susanne Øland. Modellen er at finde i Fin og finurlig. Den er røget af pindene i dag og ligger nu til tørre. Hvis jeg er heldig kan jeg måske få den prøvet på i morgen.

Den er strikket i Højlandsuld fra garnudsalg og kidsilk fra Garnstudio. Én tråd af hver på p 4. Den er lækker blød og den skal nok kunne varme mig lidt i den kolde tid vi går i møde.

Nu er det så bare at gribe et af de andre påbegyndte projekter, og jeg er da også over halvvejs med en anden top, strikket i Soft silk fra garn.dk, lækker farve, som virkelig kan peppe den grå og sorte garderobe op.
Ellers har jeg også klippet en ny nederdel i dag, en ny model fra et tysk firma. Måske syr jeg den sammen i morgen og måske ender den i første omgang som en af de mange ventende projekter, men lige pludselig en dag, er der energi til lige præcis den. Det er nemlig hip som hap med den energi, det svinger rigtig meget, men det er der i sig selv ikke noget nyt i.

3 kommentarer:

 1. Den er bare hammerflot og jeg glæder mig til at se den med dygtige pigen i;)

  Knus og kram herfra

  SvarSlet
 2. Hvor er den flot...lækker detalje :-)

  SvarSlet
 3. Denne var virkelig gøy, klem fra Beth

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...