lørdag den 6. august 2011

Tilbage fra ferie..

Så er jeg tilbage fra ferie igen. Med gylden hud og en masse oplevelser i rygsækken af enhver slags.
Imens jeg har været væk er ældste flyttet til byen. Job og studie er klar. Dog først med studiestart til februar. Hun har boet i Aalborg i de sidste 2 år, så det har været begrænset hvor meget jeg har set til hende. Men allerede i går sidst på eftermiddagen mødtes vi inde i byen og hvor var det skønt at se hende igen. Jeg skulle selvfølgelig med ind og se hendes lejlighed og pludselig hiver hun en gave frem, og siger at jeg jo godt nok ikke har fødselsdag endnu, men om ikke jeg vil ha en lille gave nu? Og nej hvor sødt af hende, en personlig gave, som hun er rigtig god til at finde.


Det er så fint og hun mener ordene passer perfekt på hendes mor. Og som om det ikke er nok, så siger hun pludselig i aftes, efter vi var taget hjem til mig og sove, at selv om du har taget på, så er du altså smuk mor! Jeg er ikke god til at tage det til mig, har absolut intet selvværd, men jeg bliver nødt til at hanke op i mig selv og få 'gjort' noget ved det. jeg kan jo starte med at læse fra start til slut på det fine billede :-)

Dette indlæg omhandlede jo ikke så meget ferie, men det kommer senere. 

8 kommentarer:

 1. Hej!
  Fandt tilfældigvis(heldigvis)din blog. Glæder mig til at følge den. Og..... det smukke billede, lige min stil, måske du kan få oplyst, hvor det er købt????
  god dag.

  SvarSlet
 2. Du har vist en dejlig datter :)

  SvarSlet
 3. Skønt at have så dejlig en datter!!!

  Kram Marlene

  SvarSlet
 4. hej gitte velkommen tilbage fra ferie :o)
  sikke dejligt at få datteren tættere på og skønt at i kunne mødes og hygge ...
  kram♥
  ps. super skønt billede

  SvarSlet
 5. Hej Gitte!
  Hvor er hun sød og kærlig din datter.
  Knus.

  SvarSlet
 6. Hej Gitte.
  Velkommen hjem - håber du har haft en dejlig tur.
  Hvor er hun altså dejlig din datter, det er en stor kærlighedserklæring fra hende.
  I skal nok få en masse hygge sammen nu hvor I bor i samme by.
  Kærlig hilsen Hanne

  SvarSlet
 7. Hej søde... sikke da en varm og kærlig tanke af din datter. Og du har jo lige præcis brug for det nu. Hun har så samdelig også ret din søde datter- for du er nemlig smuk ; både udenpå men mindst lige så smuk er du indeni <3 Husk det!

  Krammer herfra

  SvarSlet
 8. FruSøglimt; Velkommen her hos mig, og jeg vil da glæde mig til du kommer igen :-)Billedet er købt i Bahne, i Friis i Aalborg, men tror de har dem i alle Bahne butikkerne.

  diy se her hvordan; Det har jeg Marianne :-)

  Sysler fra hverdagen; Hun overrasker mig gang på gang Marlene :-) Kram til dig også. Glæder mig til vi snart kan kramme i virkeligheden!

  marianne; Tak skal du ha'.. Siden fredag har vi næsten mødtes hver dag og ih hvor det er dejligt! Kram til dig også, og dig glæder jeg mig også til snart at kramme rigtigt ;-)

  Margith; Det er hun, og jeg er så glad for det! Dejligt med vores pigebørn tættere på igen <3 Kram og dig glæder jeg mig jo også til at se og kramme!

  Hanne; Tak Hanne, det var en okay ferie, men absolut ikke som håbet :-( Men det tager vi en anden dag.. Jeg ved præcis at min datter mener det når hun har købt den til mig. Ikke noget der, og det er jo dejligt! Den er ikke bare købt for at gøre mor glad!
  Vi ses også snart og det glæder mig :-) Mormor <3

  Pia; Du får mig til at rødme og du ved det!! <3 Og ligeså meget i lige måde søde.. ja, jeg har brug for det nu, men hvem har ikke brug for at vide at de er elsket? Kæmpe krammer tilbage til dig ven.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...