torsdag den 21. juni 2012

Nu er jeg i gang..

Jeg har endelig fundet motivationen til at starte i fitnesscenteret, og yderligere også til at få startet på den sunde livsstil. Motivatoren hedder Katja, altså min datter. I juni måned har jeg haft fornøjelsen af at have hende boende, og hun har virkelig hjulpet mig igang. Selvom hun ikke skal tabe sig, er hun gået med til at følge mig på en udrensningskur, som for mit vedkommende har gjort at jeg har tabt 3,3 kilo på 2 uger. Endvidere har jeg smidt 6 cm om livet og 3 cm om hofte og bryst. En fantastisk start, som også motiverer mig til at fortsætte den sunde livsstil, når hun om få dage rejser videre.


4. gang var lykkens gang, og også her var hun min redning. Aftaler, fremmede mennesker osv osv, gjorde det svært at få lagt det program som gerne skal hjælpe mig fremover. Inaktivitet i 2 måneder gør ikke noget godt for nogen, men nu er jeg i gang og for pokker det er godt.
Den fine taske er en julegave fra mine børn, og endelig kom den i brug.

29 kommentarer:

 1. godt gået og god vind fremover - du skal nok klare den i flot stil -og flot resultat hidtil - som sagt: bare jeg boede i nærheden, så...kan godt lide at gå i f-center, men kniber at komme afted alene, fordi der altid skal køres efter det...flot initiativ af din datter....

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lilian. Ja øv for dig at der skal køres efter det, jeg hopper bare på cyklen og vupti er jeg der. Og hvis du nu havde boet i nærheden havde vi kunnet strikke bagefter :-)

   Slet
 2. Sådan, Gitte! Måske vi ses dernede efter sommerferien, for der skal jeg have svedt feriefedtet (og alt det andet af) ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Berit, og jeg glæder mig bestemt til vi ses :-)

   Slet
 3. Med den slags medvind fra start kommer motivationen,
  Og så skal resten også nok ryge af :)
  Hilsen Mona

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er ihvertfald top motiveret Mona :-)

   Slet
 4. Sådan Gitte !!!! det er dæleme godt gået :o) :o)
  Og så flotte resultater :o)
  Kæmpe krammer

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh søde Jo, tak!! Og de er endnu flottere i dag. 9 cm 'lost' om livet! Wiiii.. Kæmper krammer til dig også.

   Slet
 5. Du kan være stolt af dig selv. Hvor er det dejligt, når vores børn bliver så store, at de kan støtte en på den måde.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak, det kan du tro jeg er. Med næsten udelukkende modgang de sidste måneder, er det endelig begyndt at gå fremad, og det gør mig stolt, også at børnene kan støtte det de magter :-)

   Slet
 6. Godt gået Gitte, du kan være stolt af dig selv. Dejlig datter du har som støtte.
  Knus.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Margith. Katja er rejst videre i dag, så nu står jeg selv for resten! Men jeg tror endelig på det skal lykkes for mig. Knus til dig også.

   Slet
 7. dejligt for dig søde ven :-) Hvis vi boede nær hinanden kunne vi støtte og hjælpe når det er svært..... vil også så gerne, men tankerne er bare et helt andet sted..... hvad er det for en udrensningskur ?

  Krammer Pia

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Pia. Åh ja, boede vi bare tættere på hinanden, så skulle vi træne, spise sundt og få de der tanker på noget helt andet igen!
   Kuren er south beach face 1. En bog jeg har, du kan låne den ven! Jeg bruger kun face 1, som er udrensning, og derefter vil jeg lave min egen 'sunde' kostplan :-)
   Krammer til dig.

   Slet
 8. dejligt for dig søde ven :-) Hvis vi boede nær hinanden kunne vi støtte og hjælpe når det er svært..... vil også så gerne, men tankerne er bare et helt andet sted..... hvad er det for en udrensningskur ?

  Krammer Pia

  SvarSlet
 9. Det er super godt gået.... Du er sej!! Dejlige børn vi har.
  Kram hanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Hanne. Jeg er så sej, men det har det nu også været at nå hertil! Ja, vi er heldige med vores børn :-) Kram til dig.

   Slet
 10. hej søde ven ...
  Hvor er det sejt gået ...
  når først motionen og den nye livstil er kørt ind bliver det til en rigtig dejlig vane som er svær at stoppe igen ....
  Det er så flot :O)
  kram og go vind ...

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak søde Marianne. Jeg satser bestemt på at det bliver en fremtidig livsstil. For det har virkelig givet energi, lysere tanker og et helt andet syn på fremtiden. Håber virkelig på at jeg kan klare mig, nu hvor Katja er rejst videre.
   Kram til dig

   Slet
 11. Godt gået Gitte :-)
  knus fra Dorthe

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg kender egentlig mange der hedder Dorthe, men tak til dig. Og knus tilbage ;-)

   Slet
 12. Du er så sej, - og det er dejligt at have godt selskab, når man skal i gang. Jeg håber, at jeg selv kommer i gang, når en forestående flytning er overstået om en måneds tid. Vi kan heppe på hinanden.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Eva! Jeg hepper på at du kommer i gang efter flytningen, og SÅ hepper vi på hinanden :-)

   Slet
 13. Godt gået Gitte. Dejligt med sådan en datter. Jeg håber vi kan finde ud af noget med at mødes deroppe og hvis det ikke er det samme vi ønsker at træne, så kan vi jo få en kop kaffe sammen enten før eller efter. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Heidi, og nu har vi to jo en aftale allerede søndag, både med træning og kaffe :-) Det glæder jeg mig til!

   Slet
 14. Godt gået søde Gitte. Håber og ønsker det bedste for dig. Knus

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh tak søde Lene. Knus og tanker til dig, synes det var så hyggeligt når vi lige 'snakkede'.

   Slet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...