lørdag den 30. december 2017

Året der gik.. og jeg gik med..

Hvis nogen havde spået mig til, først på året, at jeg ville afslutte 2017 med at være på højskole, havde jeg på ingen måder tænkt det som en mulighed. Men det endte faktisk med at jeg siden april har været kursist på Livsstilshøjskolen i Gudum, mellem Struer og Lemvig. 

2017-05-08 14.04.27.jpg

Jeg har i seks år boet i en lille lejlighed på 55 kvm, og har i flere år ønsket at flytte derfra, men pga mine psykiske udfordringer var det ikke en realistisk mulighed. 
Men i starten af året startede jeg på en livsstilsændring og i den forbindelse søgte jeg en del viden via nettet. På et tidspunkt kommer jeg omkring en række udsendelser på tv midt/vest, netop omhandlende forskellige højskoler og den ene udsendelse var fra Livsstilshøjskolen i Gudum. Sporadisk dukkede tanken op om, at opsige lejligheden og tage på højskole imens jeg søgte ny bolig. Men det var kun ganske kort tanken varede, for jeg kunne i min vildeste fantasi ikke forestille mig, at det skulle kunne lade sig gøre - angsten overtog og jeg slog det hen igen. Men jeg kunne alligevel ikke slippe tanken helt, og på et tidspunkt kom jeg frem til at jeg ville tage afsted uden at opsige lejligheden, så jeg havde noget at vende tilbage til hvis det glippede for mig på højskolen. Først tænkte jeg 6 uger, men kendte alligevel mig selv godt nok til at vide, at det ville være en kamp, og derfor valgte jeg et ophold på 13 uger. Godt for det.. For netop de første seks uger var en kæmpe kamp - hver evig eneste dag var jeg parat til at tage hjem, og pudsigt nok var der ingen hjemmefra der kunne hente mig, og nej heller ikke i morgen blev der sagt. Jeg kom igennem de seks uger og også de næste syv uger, men inden afslutningen på de i alt 13 uger, havde jeg bestilt endnu et ophold, denne gang på 18 uger. Hvad jeg også havde gjort var, at opsige min lejlighed, så de seks uger jeg var hjemme i sommerferien, gik med at pakke og tænke store tanker om fremtiden, for jeg havde ikke fundet ny bolig. 

Fortsættelse følger.......

4 kommentarer:

  1. Hvor er du både sej og meget modig <3
    Jeg glæder mig til at læse mere om det <3
    Du ønskes et godt og lykkebringende nytår :-)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...