tirsdag den 22. maj 2012

Lækre farver..

Her er der ingen tvivl om yndlingsfarverne for tiden. De er der alle og én, dog undtagen sort, men det er da også så rigeligt af i min garderobe, så det er fint den holder pause i strikketøjet.


Her strikkes Colors and circles shawl. Jeg øver mig i udholdenhed og det fik jeg med rette brug for med dette sjal. Det gik og jeg er stolt.


Der er bare et stort minus med dette ellers skønne sjal, og det er at maskerne er ualmindelig grimme hvor der vendes og maskerne strikkes sammen. Det er både i farvefelterne og på selve sjalet. Jeg gør præcis som der skrives i opskriften, men trods det ser det ikke pænt ud. Måske kan jeg leve med det, og måske ikke. Det er nu heller ikke helt kønt på billederne på opskriften, så måske det ikke er så slemt endda, men inden det næste skal på pindende, må jeg øve andre metoder som mine øjne kan li'.


10 kommentarer:

 1. Det ser ski da godt ud!!! Jeg har helt lyst til at strikke et, så hvis du får lavet en god opskrift på dansk, vil jeg gerne købe!!! ;O)
  KH Charlotte

  SvarSlet
 2. Sikke flot dit sjal bliver. Super kønne farver.

  Knus

  SvarSlet
 3. Hvor er den fed! Tror da lige at jeg må prøve at strikke den også.

  SvarSlet
 4. Wau, det ser godt ud ;)
  Måske man skulle ....

  Yt

  SvarSlet
 5. Super flot ;-)...er vild med farvedetaljen

  SvarSlet
 6. Mums, det ser da rigtig lækker ud, og med de skønne farveklatter er det da ren guf

  SvarSlet
 7. Hej Gitte!
  Jeg synes nu det ser fint ud, kan godt lide farveklatterne.
  Ærgeligt du ikke kunne komme idag, det må blive en anden gang.
  Knus til dig.

  SvarSlet
 8. Spændende sjal - god effekt med de farveklatter i kanten.

  Havde du ikke skrevet, at du er utilfreds, så havde jeg altså ikke lagt mærke til noget - jeg synes det ser flot ud :-)

  SvarSlet
 9. Det er et lækkert tørklæde med skønne farve-detaljer. Jeg tror ikke, du vil lægge mærke til de "grimme" detaljer, når det kommer i brug. Det ses ikke på billedet i hvert fald.

  SvarSlet
 10. Nu ved jeg jo ikke hvordan din opskrift beskriver vendemasker, men jeg synes det bliver finest ved først at lave omslaget på tilbagevejen. Altså strik X antal lasker hen, vend og slå om og strik tilbage. På næste pind strikker du omslaget sammen med masken efter. Husk at stramme omslaget godt til.
  Held og lykke

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...