tirsdag den 1. maj 2012

Sol på toppen..

Her hvor jeg bor, er der en dejlig tagterrasse. Jeg vågede mig derop i dag. Det blæste lige rigeligt, men jeg holdt ud imens jeg lod solen bage og luften gjorde helt klart godt, i det hoved som er fyldt til randen. Der er bedring i forhold til sidst jeg skrev herinde, men der skal meget lidt til at vælte læsset, og det sker dagligt! I dag i en grad, som nok var ventet, men ikke desto mindre svær at komme efter.


Ikke just den kønneste belægning, men nyt ligger løst rundt omkring, så mon ikke der gøres noget ved det en dag.

Med på terrassen havde jeg mit strikketøj, strømper strikket fra tåen og op, og 2 på én gang. Garnet sidder på en fin garnholder jeg i går modtog med posten. Garnet er arwetta Classic, som har det skønneste farveskift.

5 kommentarer:

 1. Jeg tænkte sådan på dig i dag og havde egentlig lyst til at ringe til dig, men jeg vidste ikke, om det var okay, så jeg lod være. Måske misforstået "godhed" :-/

  Men det er godt at læse, at du har det bedre! Jeg savner sgu at være sammen med dig, for vi havde det så dejligt sidst :-)

  Pas godt på dig, pus. Knus og Kram!

  SvarSlet
 2. Hej Gitte
  Dejligt at høre at der har været små skridt frem ...
  Tænker dagligt på dig
  Kram

  SvarSlet
 3. Håber solen må skinne rigtig meget den næste tid, så du kan sidde og nyde den og få friske og nye tanker. Knus herfra

  SvarSlet
 4. Godt du var ude og nyde solen :o)
  Skønt-super-dejligt!!

  SvarSlet
 5. Dejligt du er ved at få det bedre. Skøøøønne strømper du har gang i.
  Kram fra Hanne

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...