fredag den 19. juli 2013

Etui med vindue..

I Skanderborg har jeg købt dette skønne stof med garnnøgler, og det blev endelig syet til en boks/etui i går. Selvfølgelig skal den bruges til strikketøj på farten, der er sagtens plads til strømpestrik eller et andet lille projekt.

I dag er der eksperimenteret lidt, og det er der kommet et etui med vindue ud af. Gennemsigtig voksdug og det er ikke helt nemt at ha med at gøre. 

Det er da smart at man kan se hvad der er i etuiet. Dette er ca 15x18 cm.

Som udgangspunkt har jeg klippet et stykke stof, for og volumevlies på 23x32 cm, quiltet det lidt og derefter klippet voksdug på 23x13 cm. Nederst har jeg syet voksdugen imellem stof og kantbånd. Bukket båndet rundt og syet en stikning og øverst har jeg syet kantbånd på voksdugen og derefter lynlåsen. Resten er der ingen dikkedarer ved, men spørg endelig hvis der opstår tvivl. 

11 kommentarer:

 1. Ja man kan få meget flot/sjovt stof i Skanderborg, det kan man godt se på mine hylder...
  Hvor er det nogle flotte etuier du har syet og ja det er skønt at kunne se, hvad man har i dem.
  Hilsen
  Lone

  SvarSlet
 2. Sikke flotte boxe. Det er en god ide med den gennemsigtige box. Jeg har planer om at sy kuffertmærker med noget gennemsigtigt. Jeg havde tænkt at bruge noget plast fra en kraftig plasticlomme, men måske er gennemsigtig voksdug bedre. Det vil jeg prøve...

  Kh Mette

  SvarSlet
 3. Smart at bruge gennemsigtig voksdug, så kan man se, hvad boksen indeholder. Måske jeg skulle prøve kræfter med sådan en boks.

  SvarSlet
 4. Rigtig flot og praktisk med det lille kik :)

  SvarSlet
 5. Sørme flotte ituier du har lavet en sød idé at bruge Stof med motiver der passer til indholdet :) Og rigtig praktisk med forside som kan ses igennem.

  SvarSlet
 6. Sikke noget fedt stof, så er man da aldrig i tvivl om, hvad det skal bruges til

  SvarSlet
 7. Hvor er de fine dine bokse,hvis dit voksdug er blevet lidt krøllet under vending kan du med fordel lige varme det let med en hårtørrer,så glattes folderne ud igen,det gjorde jeg da jeg syede gps holder til min søns scooter

  SvarSlet
 8. Hvor er det bare en fin boks og etui, som du har syet. Alt, der kommer fra din hånd er lavet smukt og stilsikkert.

  SvarSlet
 9. Sender lige en fælles tak til jer alle :)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...