lørdag den 29. maj 2010

Denne lørdag...Jeg lader op til at skulle i det bedste selskab senere på dagen. En kvinde, dame eller pige som er en af mine nye bekendtskaber her i Århus. Hun er et livsstykke uden mage. Og jeg er både glad og stolt over at vi kan kaldes veninder.

Indtil for nylig havde jeg faktisk et bekendtskab med én, endda en navnesøster, troede jeg ihvertfald, for dét skulle da godt nok vise sig, at jeg tog fejl! Allerede dagen efter vores første flygtige møde, var den første løgnhistorie klar, og de har så stået i kø lige siden. Den ene løgnhistorie efter den anden, endda børns sygdom osv, uha som jeg havde ondt af hende. Indtil nu, ja! I sidste uge valgte hun mig fra... Jeg har ikke engang fået en forklaring på hvorfor. Jeg er skuffet, meget endda, men heldigvis har jeg kun kendt hende ganske kort, og kan egentlig heller ikke bruge sådan et venskab til noget. Jeg vidste aldrig hvornår det hun fortalte var sandt. Hendes type kan undværes.

Heldigvis har jeg flere bekendtskaber/veninder her i byen, og jeg er glad for hver og én.

I dag er det Vivi jeg skal mødes med og vi skal rigtig hygge os. Jeg tager bussen og bliver altid hentet ved stoppestedet. Jeg er ét stort smil, med det samme jeg kan se hende, og med orange hår kan man se hende langt fra. Vi har hemmeligheder sammen. Vi kan grine så tårene render ned ad kinderne. Vi kan også græde hvis det er nødvendigt, men aldrig ret længe ad gangen. I dag skal vi lave god sund mad, hun har tabt 50 kilo indtil nu :-) og i aften skal vi da selvfølgelig hygge os med melodi grandprix på tv. Og det er faktisk mange år siden jeg har gidet se det! Men i hyggeligt selskab gør jeg det gerne i aften.
Og som I ser mig på billedet, tager jeg mig ud i dag.. Set oppe fra ;o)
God lørdag derude

4 kommentarer:

 1. Hej Gitte, rigtig god fornøjelse.
  Sikke et flot "look" din blog har fået.

  Knus fra AG

  SvarSlet
 2. Tak AG. :-)
  Synes der skulle lidt nyt til...
  God søndag til dig.
  Knuser tilbage til dig

  SvarSlet
 3. Du ser jo godt ud Gitte - om det så er oppefra.
  Og hvordan har du dog lavet det fllotte banner ?

  KH Tove/Siffe

  SvarSlet
 4. Tak Tove. Hvor er du sød :-)
  Alle mine billeder redigerer jeg i picasa og her har jeg så lavet en collage. Måtte ha en smule hjælp, men det er egentlig nemt Tove.. :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...