lørdag den 1. maj 2010

Fantastisk weekend..


Som om jeg bare sprang ud af sengen i morges, for denne lørdag bliver skøn, faktisk lige så skøn som fredagen i går var det!
I går havde jeg en aftale med en veninde kl 11. Vi skulle ihvertfald gerne være blandt de første i Ridehuset i Århus. Jeg har glædet mig siden jeg fandt ud af at dette marked skulle være. Og hverken veninden eller jeg kom tomhændet derfra ;o). Sikken et slaraffenland af skønne ting, både nyt og gammel. Og så er det jeg bare siger, jeg IKKE var den der købte mest, for jeg kunne godt dy mig, for ingen spiseborde eller karlekammersenge passer så godt i bybusserne i Århus :-)
Men jeg købte en skøn taske af Hanne, som jeg glæder mig SÅ meget til at hente i dag. Hanken var for kort til mit temperament, så Hanne tilbød da med det samme, en ny hank :-).
Og mon ikke jeg lige tager en runde mere i Ridehuset, når jeg nu er der, efter min taske. Jeg ved med 100% sikkerhed, at jeg lige skal en tur omkring Ann Røge's stand igen. Jeg er nødt til at tage en osetur til Vejle i nær fremtid, for hendes butik skal besøges! Vi har gået på Skals sammen, for mange år siden, og hun gjorde mig lige opmærksom på at det faktisk er 25 år siden, så vi skal da holde jubilæumsfest.
Kl 13 ca er jeg helt klart at finde til strikkecafé på Bymuseet, hvor det i dag er Sys Fredens der kommer. Sys kender jeg fra strikkecafé i hendes dejlige butik Fandango.

Og så er jeg blevet helt vild med at svømme en tur, det gør så godt i hele kroppen, så jeg slutter lige lørdag eftermiddag af med en svømmetur.
Så jeg er overbevist om at det kun kan blive en god dag, og ellers vil jeg huske de ord som Karen skriver hos sig, Lav en god dag.

God dag der ude til alle mine læsere, hvis der overhovedet er nogen tilbage, med den sløsede blogskriver ;o)

2 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig sådan til at besøge ridehuset i morgen. Og tvivler på, at jeg går tomhændet hjem...
  Jeg har i øvrigt også en taske fra Hannes hånd, som jeg er så glad for :)

  SvarSlet
 2. Mette, du kan med garanti glæde dig :-)
  Jeg har læææænge gået og sukket efter Hannes tasker, og NU fandt jeg så den det skulle være. Og glæder mig sådan til at promenere med den ;o). Og som ivrig syer, kunne jeg jo selv lave en , men det er altså ikke det samme, vel?
  God lørdag! Og god fornøjelse i morgen :o)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...