torsdag den 3. marts 2011

Et mål skal nåes..


Lykkens pamjulefis følte jeg mig som, da jeg en dag faldt over denne skønne skindfrakke. I en genbrugsbutik, men jeg kan se den aldrig har været brugt, og så til den nette sum af 60 kr. Hvor heldig kan man være. Den strammer en del over skuldrene, hvis jeg skal ha tøj på under, og dét er vel egentlig meningen med en frakke. Hmm, så her er det at der skal sættes et mål, og det er igen igen, at få tabt lidt af de overflødige kilo, som har sat sig på min krop! NU skal det være, og det var jo helst i går jeg skulle begynde at bruge den skønne frakke, for se lige som mit tørklæde strikket i garn fra Feza, købt engang i http://www.stofogstuff.dk/shop/frontpage.html Aldrig har jeg da før givet 250 kr for et nøgle garn. Hmm, men det er altså blevet rigtig flot, og hvem har ikke en masse rester som kan bindes sammen, og så strikke derudad på p 12. Jeg vil i gemmerne!

4 kommentarer:

 1. Tillykke med dit fine fund i genbrug. For at bruge jakken uden den strammer kommer her mit eget våben imod de ekstra kilo.

  Jeg kan anbefale dig at drikke nogle store glas smothies til morgenmad og i løbet af dagen. De holder dig mæt længe og smager dejligt sødt.

  Min dag starter næsten altid med at jeg blender

  2 bananer
  frosne jordbær
  minimælk

  Nogengange tilsætter jeg lidt rå caccao eller nescafé for at varierer smagen.

  God fornøjelse med projektet;)

  SvarSlet
 2. Det er nogle lækre farver der findes i det tørklæde du har købt og sikke da et scoop med jakken! Det er så fedt at føle sig heldig på den måde :-)

  Det med det afsindigt dyre garn; det taler vi indimellem også om, når vi er samlet til strikkeaften i vores lokale garnforretning. Det er netop et aaalt for stort nummer/salgstrick (og pris) at gøre ud af nogle garnrester, man selv så fint kan binde sammen, som man nu vil, af sine egne rester.

  Og det var endda garnpusheren selv som startede samtalen og ikke vi andre, som var for nærige, men hun er heldigvis heller ikke den mest regelrette pusher i garnland. Det nyder jeg indimellem godt af og så føler jeg mig også heldig. Det er så dejligt :-)

  SvarSlet
 3. Flott frakk du har fått tak i:) Halsen er flott,men litt dyrt garn som du sier.

  SvarSlet
 4. Tillykke med dit super fund...hvor kan man være heldig nogle gange.

  Go' aften.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...