fredag den 22. juni 2012

Arbejdsfordeling..

Min datter rejser denne sommer til Libanon i en måned. Hun studerer arabisk på universitetet, og de er en lille flok som rejser sammen derned. Dette er 3. gang hun tager på en længere tur. Sidste år var hun i Australien, Thailand og Cambodia og forrige år var hun i Afrika, så jeg er ved at vænne mig til hendes rejselyst. Hun synes der skulle en større toilettaske til i år, så vi skulle bestemt sy en, eller egentlig skulle hun sy og jeg guide, men hun tabte hurtig gnisten og jeg overtog roret. Alt imens hun sørgede for kaffe og aftensmad. Så for mig var det en fin arbejdsfordeling.


Den er blevet rigtig god stor. Alle de høje ting kan stå op, og den er foret med tekstil voksdug. Første taske jeg har lavet med rund bund, men det bliver ikke den sidste, for jeg er allerede i gang med én til mig selv også. I dag til frokost ytrede hun også ønske om små poser, til smykker osv, og stoffet har hun fundet, så nu kan jeg bare gå i gang. 

9 kommentarer:

 1. Det lyder som en helt fin fordeling af evner og lyst :-)

  SvarSlet
 2. Sikken en lækker toilettaske og jeg håber at din datter får en god tur ,-)

  SvarSlet
 3. skøn toilettaske. Det er så dejligt når ens barn ønsker sig noget fra mors hånd:O)

  SvarSlet
 4. Flot toilettaske, børn er skønne, de kan holde en beskæftiget også selv om de ikke bor hjemme. Go rejse til din datter.

  SvarSlet
 5. God rejse til din datter og sikke da en skøn toilettaske, jeg bliver altid så irriteret over alle de "høje" produkter der er nødt til at ligge ned og har også mere end en gang oplevet lækker. Smukt resultat.

  SvarSlet
 6. Det er blevet en lækker toilettaske. Og sikke en fin arbejdsfordeling:)

  Det lyder som en spændende rejse, din datter skal på.

  SvarSlet
 7. Et rigtigt hyggeprojekt, det er da dejligt :0) Praktisk at tasken er høj så de større ting får plads. Det lyder som en spændende tur din datter skal på - de unge mennesker kommer vidt omkring

  SvarSlet
 8. Vilken fin toalettväska, praktiskt med modell större !

  SvarSlet
 9. Dejligt at deles om opgaverne, og når resultatet bliver så godt, er det da lykken.

  God rejse til din datter :o)

  Kram Jo

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...