tirsdag den 27. august 2013

Strikkecamp 2013..

I dag er batteriet helt fladt, fuldstændig afladet. Men heldigvis er det fuldt opladet af positive oplevelser, for dem var der flest af på dette års strikkecamp Gammelbro camping.

Vi havde lejet hytte fra torsdag til mandag og ikke én gang ønskede jeg at ville forlade campen for at komme hjem til min trygge hule herhjemme. Jeg er selvfølgelig også blevet bedre til at mærke efter og tage det i opløbet, men helt uden 'problemer' var det ikke. Heldigvis var jeg omgivet af de skønneste mennesker, som selv ved hvad det vil sige at være 'syg' på den ene eller anden måde, og Connie og jeg blev i hytten om aftenen og fik lidt god vin, snak og strik, imens Joan og Annie gik på campen og hyggede og strikkede med de andre, men de kom jo tilbage til hytten og slog sig ned med rødvin og strik, og sjældent har jeg grinet så meget.
Så alt i alt har det været en super dejlig forlænget weekend, og derfor er hytten, selvfølgelig den samme, for nu har vi jo vores pladser osv, til Strikkecamp 2014. Jeg skal sige jer at jeg allerede glæder mig!

5 kommentarer:

 1. Dejlig læsning. Jeg havde heller ikke hjemve til min trygge sofa, det kan jeg ellers godt have, og jeg har heller ikke grinet så meget i lange tider, super skøn oplevelse som jeg stadig er høj på. Glæder mig vildt til næste Camp. Og her er batteriet også helt fladt, har bare siddet og nusset mine garnindkøb.

  SvarSlet
 2. Ih, hvor det lyder hyggeligt. Strikkecamp i dejligt vejr og godt selskab OG udsigt til næste år....., hele tre ting. Lidt misundelig må man gerne være, ikke?

  SvarSlet
 3. hvor er det dejligt at høre at I havde det hyggeligt og trygt, og hinanden. Godt at høre at I allerede inden I tager hjem, VED at i kommer igen næste år....
  her er batteriet også totalt flat og jeg vil nyde IKKE at skulle "pligt"strikke et par måneder, skønt jeg dog allerede er begyndt at udtænke den parasol, jeg var så letsindig at offentliggøre at jeg ville strikke/hækle.... glæder mig til at se jer igen...lilian

  SvarSlet
 4. Lyder hyggeligt :-)
  God aften, Gitte

  SvarSlet
 5. Lyder skønt ville så gerne have være med, men havde ikke noget ferie jeg kunne tillade mig at bruge så æv bæv men lyder skønt...

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...