fredag den 4. oktober 2013

Laveya-schnitte..

Nederdelen jeg skrev om i tidligere indlæg er nu endelig fotograferet. Mønsteret er købt som pdf, fra det tyske Laveya-schnitte og modellen hedder Bea. Super skøn med rib i taljen og kæmpe lommer, hvor der er rig mulighed for at lege med forskellige stof eller farvevalg.

Efter mønsterbeskrivelsen skulle der pipingbånd på lommerne og de skulle bukkes omkring en skabelon og presses og stryges, for derefter at skulle sys på nederdelen. Der gik jeg kold, kunne ikke tro at jeg kunne få det pænt, så kassen med kantbånd blev fundet frem og det petroleumsfarvede syet på og derefter syet på nederdelen. Det vidste jeg at det kunne ikke gå galt. Jeg må jo øve mig på den anden måde en dag, for der skal helt sikkert sys flere af den slags. 

Stoffet er købt hos Stofshop i Åbyhøj.

Glad blev jeg, da jeg i formiddags skulle finde fodtøj til en hyggetur sammen med min veninde og hendes mor, for der fandt jeg mine ruskindsstøvler, som jeg købte for et par år siden i en genbrugsbutik i Aarhus, overvejede sidste år at smide dem ud, men godt jeg ikke gjorde det, for de passer perfekt til nederdelen og også til den sorte kjole jeg har på i dag.

Der er tilføjet en ny lille rubrik allernederst i hvert indlæg, hvor man kan sætte flueben i I like, hvis man synes om det man læser her hos mig. 

4 kommentarer:

  1. Sikke en smart nederdel , og flot med matchende støvler :-)
    Hvilket program bruger du til at lave billedcollager i ?

    SvarSlet
  2. Jeg ville også være sprunget over pipingbånd, - men du er da så cool til at sy, at du må kaste dig ud i det næste gang!
    Hvor er den blevet lækker!

    SvarSlet
  3. hvor er den altså bare fed den nederdel....

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...