tirsdag den 28. januar 2014

Her hækles..

I mit lille garnlager er der en del rester, og for at komme lidt af dem til livs, fattede jeg hæklenålen og bogen Strikket & Hæklet Homemade, dåseskjul hedder opskriften jeg har hæklet efter.  

Den opmærksomme læser kan sikkert godt se, at i mit tilfælde er det glasskjulere, havde ikke lige nogle konservesdåser, men synes nu også de er lige så søde på glassene.

Den mintgrønne med lilla kant passer perfekt til min lille opstilling her, på den fine æske fra Netto. 

Og den orange med hindbærfarvet kant passer perfekt i denne opstilling, med den smukke Kähler vase, som jeg var så heldig at vinde sidste år engang.
Der går ikke meget garn til sådan en skjuler, så der er stadig masser at tage af. Hvis nogen derude har ideer til restestrik/hækling, så skriv endelig. 

5 kommentarer:

 1. Hvis det er bomulds-rester er gæste/køkken håndklæder og grydelapper et bud. Søde glasskjul du har hæklet :)

  SvarSlet
 2. De er vel nok skønne, de fine skjulere, du har hæklet.
  Jeg har lige brugt nogle af mine uldrester til at strikke pulsvarmere, dem giver jeg til veninderne, når jeg kommer på besøg

  SvarSlet
 3. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet
 4. Grydelapper af stramt hæklet bomuldsgarn er bare de bedste. De virker godt og pynter godt.

  Hvis du kommer til at bruge dåser senere, kan jeg anbefale at bruge fx en skruetrækker til at lægge kanten ned på indersiden af dåsens øverste kant. Når den er bukket ned, vil den ikke ridse indholdet eller skære i små børnefingre.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...