fredag den 19. februar 2010

Garderobesalg..

 


Jeg har her i min ferie været ved at sortere grundigt i min garderobe, igen. Kan jeg fristes til at skrive! Men disse 3 strikkede 'sager', bruger jeg ikke længere, sammen med en masse andet, men det kommer på bloggen senere.
Skulle du være interesseret i at købe eller har du spørgsmål i det hele taget, er du velkommen til at sende en mail. Adressen står øverst på bloggen. Størrelsen er forøvrigt ca str xl. Jeg kan allerede afsløre at det absolut ikke sætter nogen på falittens rand, jeg er bare interesseret i at få en smule for garnet og så håbe nogen kan få glæde af dem.
Den brune cardigan er en FLS, strikket i Navia. Midterst er det en Empire fra Design club strikket i Pelsuld og sidst er det 2 ærmelinger fra Geilsk.
Posted by Picasa

3 kommentarer:

  1. Det lyder bestemt spændende, jeg holder spændt øje med hvornår du poster mere om de lækre strikkede sager. :o)

    SvarSlet
  2. Det er nogle rigtige fine ting du har lavet - især ærmlingerne er jeg ret vild med. Desværre er det ikke lige min størrelse.

    SvarSlet
  3. Åh, Gitte, hvis bare jeg kunne passe din Empire ville jeg købe den lige på stedet. Det var faktisk dig, der åbnede mine øjne for den model. Det var i Silkeborg og du havde lilla tilbehør til! Nå, men jeg bliver jo nok nødt til at strikke en selv! Tænk at du kan nænne at sælge den, for den klæder dig altså helt fantastisk!

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...