onsdag den 21. juli 2010

Opdatering..

Opdatering på forrige indlæg.
Heldigvis er hun sluppet billig, om man må sige. Jeg har sms'et med hende her i formiddag. Hun virker glad og tilpas, og skriver; Jeg er rigtig glad for der ikke er sket mere. Hun er super sej, jeg ved det. Kender hende jo, hun har en viljestyrke uden mage. Jeg kan hvad jeg vil, er klart hendes syn på tilværelsen! Selvfølgelig ved jeg også, at der er en bagside på medaljen. Men først efter adskillige operationer, kan man sige helt nøjagtig hvilke og hvor store mén det giver. En stor operation venter her sidst på måneden, hvor man så vidt jeg har forstået, skærer knoglen over under knæet og på én eller anden måde skal forsøge at strække benet de 5 cm, som mangler. Ved ulykken blev foden rykket næsten over og knogler osv blev 'tilpasset'. Barske løjer for en 15 årig pige. Men vi håber alle sammen med hende at hun, på sigt, kommer videre uden alt for mange mén.

4 kommentarer:

 1. Uha, ja - det er barske betingelser for hende, men det er heldivis utroligt hvad der kan gøres idag. Der er dog nok ingen tvivl om at det kommer til at koste blod, sved og tårer. Håber det bedste for hende.

  SvarSlet
 2. De ter dælme en sej indstilling i den alder. Hvor alt ellers ofte går op i al for meget fejlfrihed :) FLOT gået!!! Krydser fingre for et rigtigt godt udfald.

  SvarSlet
 3. Marianne, ja det bliver hårdt for hende, uden tvivl.. men der er ikke andet at gøre end håbe at hun bevarer modet! Tak på hendes vegne :-)

  Tina, lige præcis! Frygter bare når hverdagen indfinder sig.. men så trøster jeg mig med at hun er omgivet af mennesker, som vil gøre alt for hende.. Tak på hendes vegne :-)

  SvarSlet
 4. sej pige... de allerbedste ønsker for hendes fremtid...og godt for dig at ha så nær kontakt at I kan sms'e og du får de direkte meldinger!Og ganske givet er med i den flok der kan støtte hende på mange, mange forskellige måder når det, som du skriver, bliver hverdag igen!

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...