fredag den 7. oktober 2011

Opladning af energidepotet..

Det var lige præcis det hensigten var i går, torsdag. Hanne kom til kaffe og snak, og en gåtur til garnpusheren her i Odder. Vi lod os ikke friste, svært at tro, men sandt! Måske det er fordi vi har en masse der skal bruges først. Kun Hanne og jeg kender sandheden, he he.
Endelig var det jo også blevet torsdag i lige uge igen, så nørkleklubben skulle mødes. Henriette kom her og vi kunne da sagtens snakke og spise lakridskyskager for Birgit også. Mon ikke vi er fuldtallige næste gang, plus et nyt medlem.
Husk, at vi søger flere kreative mellem Odder og Horsens, som har lyst at mødes torsdag aften i lige uger.

 I aftes strikkede jeg videre på mit nye projekt, at strikke to strømper samtidig, toe-up og magicloop. Fint gik det til jeg skulle strikke hæl, og et fint hulmønster dukkede op, selvom jeg har fulgt mønsteret i Lene Randorffs bog.
De små fine hjerter der ligger på bordet var en gave fra Henriette, og hun har fyldt lavendel i dem, så de udsender en dejlig duft. Og det siges jo at lavendel er beroligende, så måske var det derfor jeg hurtig igen glemte alle skældsordene der røg ud af min mund.

6 kommentarer:

 1. Dejligt at høre i hyggede ! og så lakridskyskager åh hvad jeg ikke gik glip af. godt i også spiste for mig... glæder mig vildt til næste gang hvor jeg er med :)

  SvarSlet
 2. Hov og det der toe-up vil jeg da gerne lære !

  SvarSlet
 3. hej Gitte

  sikke en dejlig torsdag :o)

  har i fået Hanne med også :o)
  dejligt med ny energiopfyldning
  kram og go weekend

  SvarSlet
 4. Hej Gitte tak for i går det var smadder hyggeligt. Jeg synes vi var så goe'. At vi ikke købte noget i garnbutikken
  Go weekend
  Kram

  SvarSlet
 5. Birgit, jeg glæder mig allerede. Det er så dejligt at vi har fået den nørkleaften sat i gang! Og selvfølgelig skal du lære toe-up, det er da det nemmeste.. Hi hi, siger jeg som ikke kan komme videre med hælen. Men vi finder helt sikkert ud af det. :-) Kram

  Marianne, det var en dejlig torsdag <3 Nej, Hanne er ikke med, men hun var her om eftermiddagen :-) Kram

  Selv tak Hanne <3 Gu var vi go'e ;-)Men for pokker jeg er allerede ved at spare op til løse pinde i træ!! Så noget fik hun ud af at holde tale for os :-) Kram

  SvarSlet
 6. De sokkene blir sikkert kjempefine:)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...