onsdag den 26. oktober 2011

Status ..

Jeg runder mit sidste indlæg af med at sige til jer der har været så søde at skrive til mig, både her, på mail, sms og facebook, I er bare så dejlige. Jeg læser hvert et ord igen og igen. 
Mange eller ihvertfald nogen ved hvad jeg snakker om. Jeg ved at jeg ikke er den eneste. Nogen vælger at holde det for sig selv når de har det skidt, nogen tror jeg gør det for at få opmærksomhed, nogen synes at det så giver anledning til at, så er jeg også selv ude om at der bliver snakket eller sladret, som jeg vil kalde det, om mig! Hmm, siger jeg bare.. Jeg skriver ikke her på bloggen for at nogen skal få ondt af mig. Jeg skriver her fordi det hjælper mig videre.
Jeg kan fortælle jer at det er SÅ svært for mig, nærmest umuligt at svare på en sms, mail, tage tlf når jeg har det som i tirsdags. Jeg læser, hører alt hvad der sker omkring mig, men jeg kan IKKE handle på det! Dét er frustrende. Og der tænker jeg at jeg må da være skør! Det er ikke fordi at jeg er sur eller at det hele bare kører på skinner, det er simpelthen dér jeg har allermest brug for at der måske tikker en besked mere ind.
Jeg er heldigvis ikke handlingslammet på det kreative plan når jeg går total i baglås! Men det er sådan noget en masse start og ingenting.


5 kommentarer:

 1. Hej Gitte.

  Har lige sendt dig en mail...
  Jeg håber du har fået det bedre.
  Og det gør ikke mig noget, at du skriver du har det skidt.
  Jeg bliver bare så ked af, at du har det sådan.
  Livet er jo ikke altid en dans på roser..
  Det tror de fleste godt ved.

  Knus Og Tanker fra Susi

  SvarSlet
 2. Jeg håber du har et godt netværk omkring dig, både de nære og de professionelle, for jeg kan godt genkende det du skriver...

  SvarSlet
 3. Du får et kram - selv om jeg ikke er en, som er tæt på dig i dit liv, så tænker jeg på dig :)

  SvarSlet
 4. Majbritt Skovgaard Møller28. oktober 2011 kl. 09.19

  Hej Gitte Jeg har fulgt lidt med på din side her og der, og det gør mig ondt at du har det skidt. Jeg har været nede med stress, der gik et år før jeg var ovenpå igen. Det værste var panikagnsten, som jeg har fået så nogenlunde styr på, det korte det lange er at jeg har lært at man skal gøre det der er rigtig for en selv, uanset hvad andre tænker og siger, for har man ikke været ude hvor man ikke selv har kontrol over sit liv er det svært at forstå hvor slemt det er. Så pøj pøj det er en lang kamp, men du vinder og husk at bruge mindst en 1/2 time hver dag på dig selv kun dig. Knus Majbritt Skovgaard (gl.klasse kammerat)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...