onsdag den 22. maj 2013

Fremtiden..

Lige nu er fremtiden usikker for mig. Jeg har været til møde med min sagsbehandler, som har været nødt til at berette for mig, at mine sygedagpenge ophører pr. 31/5 2013 Så jeg må gå den tunge gang at søge kontanthjælp. Jeg kan overhovedet ikke rumme at tænke på og undersøge hvor meget jeg kan få.
Netop denne usikkerhed og uvished er ikke lige den bedste cocktail for en depressionsramt. Samtidig er jeg startet på endnu et forløb gennem psykiatrisk, det tærer så hårdt på mig når jeg atter sidder overfor en ny behandler, som skal lytte, fortolke og forsøge hjælpe mig videre. Det er SÅ hårdt som voksent menneske at sidde og græde snot overfor vildt fremmede mennesker. For ikke at nævne i bus eller tog. Bagefter drøner jeg lige hjem til min lejlighed og føler mig som lille bitte Gitte, der skal klare sig selv! Ingen til at trøste eller sige det skal nok gå det hele. 
Ingen forstår hvordan det er,
at glæde sig til arrangementer i fremtiden, for så at måtte melde afbud eller hvis jeg deltager, være kørt helt ned i minus flere dage efter. 
Ingen forstår hvor ondt det gør at blive forladt, ladt i stikken eller ret og slet bare, lukkes ude. 
Jeg kæmper og jeg kæmper fandme videre! Jeg har 3 dejlige børn, som alle selvfølgelig er mærket af dette, men jeg tror på at vi klarer det sammen! Samtidig har jeg et par gode veninder som heldigvis tager mig som jeg er. 
Der er masser af ord som presser sig på, og også mange som jeg vil skåne jer for. 

Livet er en gave, men også en opgave!!!


Billedet er lånt på nettet. 
Jeg er ikke helt klar til den der fremtid, men mon ikke det snart lysner.

17 kommentarer:

 1. Jeg kender ikke de rigtige ord, en du får kram og tanker fra mig.

  SvarSlet
 2. Det gør mig ondt. Sender dig et knus

  SvarSlet
 3. Det gør mig SÅ ondt for dig, men hvor er det bare godt, at du har støtte fra fam. og gode venner, som tager dig som du er.
  OG ja... det kræver et godt helbred, at være syg
  Mange tanker og hilsner herfra hende med det snirklede sind

  SvarSlet
 4. Kære Gitte, jeg har fulgt dig en tid. Jeg hæfter mig ved, dine ord, tunge gang til kontanthjælp, det er en ret du har, og den er der for at hjælpe folk.( jeg forstår godt din holdning, men den kan vi kun bruge til at dunke sig i hovedet med, og det er ikke det du skal).
  Nu skal du huske at søge boligsikring, eller hvad det hedder, hvis du har stor medicin forbrug, kan man så ikke søge ekstra tilskud?
  Du skal nemlig selv sørge for at få spurgt om det hele.
  Op med hoved og bed om det du har ret til.
  Nu har jeg lige set efter hvad kontanthjælpen er for enlige: 10.500,00. Og du skal se og få søgt, for der går en mdr. inden du får udbetalt. jeg bor så langt væk fra dig, at jeg ikke kan gå med dig. Det kan være rart at der er en der går med.
  Dette er kærligt ment Gitte.
  Kærligst Lykke

  SvarSlet
 5. Ja, det er svært, men jeg håber og tror at du klarer det. Du får lige en kæmpekrammer herfra.

  SvarSlet
 6. Puha, jeg kender godt de følelser, du beskriver, det er bare vildt hårdt og surt. Fat mod, jeg håber det bedste for dig
  Jeg håber snart, der bliver opfundet en app, så man kan sende en krammer, som modtageren kan tage frem igen og igen - bare lige når man trænger. jeg sætter i hvert fald en krammer ind på din konto;-)

  SvarSlet
 7. Det lyder ikke godt :-(
  Gode tanker herfra <3

  SvarSlet
 8. Kæreste Gitte.
  Sikke da noget l-o-r-t (smør).
  Jeg kender dig ikke, men jeg har fornemmet dig som et rart menneske med mange gode egenskaber.Og med gåpåmod, trods dine nedture.
  Jeg er glad for at vide at du har gode veninder, der kan være der for dig, når det er svært.
  Jeg sender dig alle gode tanker og håb om at det her trælse skridt på vejen ikke puster for meget luft ud af dig. Vi har brug for dig!
  Kh. Ellen

  SvarSlet
 9. Hang in there....don`t give up!Fight!
  Hugs!

  SvarSlet
 10. Kære Gitte
  Gode venner er som stjerner.
  Man kan ikke altid se dem,
  men man ved de altid er der
  Knus fra din kusine Dorthe (som ALTID vil være der for dig)

  SvarSlet
 11. tænker på dig og kan sagtens sætte mig ind i hvordan du har det...

  Ja det fandme underligt at man ikke kan få sygedagpenge når man er syg, men ryger på kontanthjælp istedet ryster på hovedet.....

  SvarSlet
 12. Kære Gitte
  Er slet ikke glad for det jeg læser, det lyder bestemt ikke godt,de tanker du går med, men få søgt den kontanthjælp, og bliv endelig i systemet, for når sygepengene stopper, afsluttes du i dagpengesystemet som raskmeldt, men du skal fastholde at du stadig er syg og vil blive i systemet og stadig har brug for hjælp.
  Jeg føler med dig, og ved hvor svært du har det. Knus

  SvarSlet
 13. Hej Gitte.
  Jeg har selv været ude for at kommunen ville tage mine sygedagpenge, men det kunne de ikke så længe jeg var i behandling. Kan kommunen ikke søge pension for dig? Har du snakket med fagforeningen, der har de også socialrådgiver.
  Mange gode tanker herfra.
  Stort kram fra Karina.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...