søndag den 30. oktober 2011

Kreativ lørdag..

Jeg siger bare, GODT jeg tog med! 
Jeg var afsted med min nye nørklegruppe, Henriette og Birgit. Ingen ville kunne forstå at vi ikke har kendt hinanden i en menneskealder, for vi snakker så godt sammen og alle deltager i samtalen, ingen sidder stille hen. Skønt!
Jeg skal ikke udstille nogen ved at fortælle hvorfor vi kom lidt senere end beregnet. Men det var vistnok noget med nogen billetter, som stadig gjorde sig på køleskabet! He he..
 
Udendørs stående buffet. Min kyllingetærte, Henriettes lækre græskarbrød, Birgits mands skønne rabarbervin.

Nyt til ørerne, købt hos Mosaik, af den søde Anne, som jeg kender fra Skals.

 Karen Klarbæk og Tina Dalbøge holdt foredrag omkring det at blogge.

En stand jeg altid glæder mig til når jeg er på messe, er Ønskefe, jeg elsker at gå og nusse, røre, se og ikke mindst snakke med den søde Mette. Nu skal jeg ha lavet mig en fin ring, og så skal jeg helt sikkert ha mig et kagefad, fyldt med hæklede kager.

En smule nyt stof kom der også med hjem. Jeg skal ha syet en boks af det fine stof med sy/broderirelaterede redskaber på.

Sikke en dag. Fyldt med masser af skønne mennesker, kram og ikke mindst snak i massevis! Er nok lidt overrasket over at kende SÅ mange kreative skønne tøser. Og I var der jo ikke allesammen, vel?
Der var SÅ meget ny inspiration. Så de næste par dage går helt klart med at sortere fra i mit lille hovede.

Tak til alle I søde mennesker for krammere og alle de søde snakke og ord, som gik direkte i mit følelsesladede hjerte <3

7 kommentarer:

 1. Jeg var der ikke !
  Så du får et kram pr internet :-)

  SvarSlet
 2. Som du har læst, så har jeg udstillet mig selv. Det kan jeg sagtens grine af - typisk mig - for mange tanker i hovedet ♥
  Knus og god søndag ♫♪

  SvarSlet
 3. Jeg må simpelthen have været der den forkerte dag!!!
  Synes ikke der var det vilde som inspirerede mig, ikke så meget nyt og spændende ikke noget jeg ikke kunne leve uden. Måske det også gør en masse at man går sammen flere, hvad den ene ikke ser gør den anden nok.

  Knus Marlene

  SvarSlet
 4. Tak for sidst :-) det var hyggeligt at moede dig :-)

  SvarSlet
 5. Selv tak for kram! Det er både godt og skidt at stå på en stand, for der er ikke meget tid til sludder og sladder. Superhyggeligt at se dig igen, det er længe siden!

  SvarSlet
 6. Endelig kan jeg skrive en kommentar. Jeg har en del problemer med at skrive på blogspot-blogs og jeg ved ikke hvorfor.

  Jeg var SÅ glad for at møde- og kramme dig, Gitte, og jeg var rigtig glad for at hilse på dine veninder. I har en knaldgo' humor, kan jeg høre :-D

  Jeg håber rigtig meget, at jeg må komme forbi dig og drikke en balje kaffe, når jeg er i din by igen. Det er jeg jo fra tid til anden, for at smutte lidt væk fra det hele ;-)

  Kæmpe KÆMPE knus til dig!

  SvarSlet
 7. Tusinde tak søde Miri <3 Jeg sender et kram til dig også.

  Hi hi Henriette.. :-D

  Søde Marlene, du har ret. Men synd du ikke fik så meget ud af det! Kram <3

  I lige måde Angelika :-)

  Bettina, det må da ha været en fantastisk oplevelse for dig, at stå på standen og kunne hilse på alle du 'kender'. Jeg gad godt :-)Håber bestemt ikke der går lige så lang tid igen, til vi ses.

  Åh søde Anita, til hver en tid må du komme forbi <3 Det vil jeg glæde mig til du dejlige menneske :-) Kæmpe krammer til dig også.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...