onsdag den 11. januar 2012

Hyggeeftermiddag..

Jeg er jo så heldig at bo tæt på hvor min datter arbejder og derfor kommer hun en del hos mig. Her ses hun i eftermiddag, hvor hun rent faktisk sidder med et strikketøj, men kun ganske kort, for et par minutter efter at dette billede er taget, proklamerede hun, at hun rent faktisk kedede sig. Og der er kun strikket et par pinde, så jeg tror bare jeg dropper drømmene om, at hun selv strikker de næste par strømper.


De er blevet SÅ fine. De er godkendt og allerede i brug. Jeg har fortalt hende, at det næste par bliver til mig selv, og så må vi jo håbe jeg stadig er strømpestrikker derefter.

5 kommentarer:

 1. Åh - det ku ellers være så hyggeligt hvis I kunne hygge jer med strikketøjet.
  Meeen jeg har 3 døtre og ingen af dem hverken strikker eller syr.
  Så vi må klare os selv ! ti hi
  Kram Hanne

  SvarSlet
 2. Nå så smuttede hun igen med noget af nørkleriet ;) Skønt at i kan hygge, min vil ikke engang røre pinde øv. Yndig datter iøvrigt !

  SvarSlet
 3. koncentration ....
  hygge .... (troede moar'en ;)
  og smil til ære for fotografen ....
  som Hanne siger ....
  måske du må klare dig selv ...
  kram♥
  håber vi snart ses

  SvarSlet
 4. Ja hvad er der med de tøser ? Mine er heller ikke til at fastholde i strikkeriet - måske noget med at det er nemmere at lade moa'r gøre det ? Min egen mor, der har lært mig alt ud i strikkunsten nægtede at strikke til hverken mig eller mine piger - det kunne jeg gøre selv.... nød lærer nøgen kvinde... men jeg nyder alligevel for meget at lave noget til mine piger til at jeg vil vælge den taktik

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...