torsdag den 26. januar 2012

Systueaktivitet..

Der er livlig aktivitet her i 'systuen'. Det er hele min lejlighed jeg kalder systuen. Hold nu op som jeg roder. Og nej, ingen billeddokumentation. Jeg begynder på 47 ting, gør kun få ting færdige, nogle ting forbliver på tegnebrædtet og andet får lov at ligge til jeg engang kommer om ved det igen. I dag er jeg meget tæt på at være færdig med Knit pro etuiet. Jeg glæder mig til at flytte ind i det. Det bliver godt at få lidt orden på de kære Rolls Royce pinde. Der sys endvidere på bokse, lunchbags og små punge, og jeg glemmer tid og sted når det går allerbedst, men nu er det tid for aftensmad, og i et spiltsekund troede jeg det var i aften nørkleklubben skulle mødes. Det var ikke andet end ønsketænkning. Øv! Så er det godt aftenen i går stadig gør godt i mit sind.


I aften, når jeg placerer mig i sofaen, tror jeg at dette skal monteres på en pude. Det er da vist også på tide, for det er ved at være længe siden det blev færdigt.

7 kommentarer:

 1. Nøj hvor er det blevet superflot - dit hækleri - glæder mig til at se det i monteret form :-) Har ledt efter hæklevejledning til noget lignende - vil du fortælle hvor du har mønsteret fra ? Tak for dejlig inspiration og solskin lige ind i stuen:-)

  SvarSlet
 2. Ihhh hvor er det flot og hvor er det altså dejligt, at også du roder, når der sysles, for så føler jeg mig da ikke alene om den kunstform.
  God aften

  SvarSlet
 3. Jeg var såmen også parat.
  God aften til dig.

  SvarSlet
 4. Det er et meget smukt hæklestykke du har lavet. Det bliver en flot pude. Mønsteret er virkelig flot.
  Kreativitet må gerne udløse roderi. Jeg har hørt at mennesker der roder, har en evne til at rumme kaos, hvorimod mennesker med meget kaos i hovedet er nødt til at have orden omkring sig.

  SvarSlet
 5. Den der ikke roder lavet intet !
  Skønt når der sker noget på den front. Ja, man kan hurtig vænne sig til de der torsdage med nørkleklub :)

  SvarSlet
 6. Det lyder ganske som her hos mig ;) Hvor er det da fint det hæklede stykke. GID jeg dog boede nær dig, så kunne vi nørkle og pinne sammen hihi.

  Etuiet til Knit pro er jeg dybt betaget af, dog har jeg så meget efterhånden, at jeg tror det ville være for bøvlet at opbevare i, MEN jeg gad godt eje et alligevel.

  God aften og knus

  SvarSlet
 7. Jeg er spændt på dit Knit pro etui.
  Men hvorfor nu sætte det hæklede på en pude, det pynter så godt der på sofaen ♥

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...