mandag den 6. august 2012

Atter på rejseeventyr..

Det er min ældste der igen er på rejse. Denne gang er hun i Libanon, med base i Beirut. Hun studerer Arabisk/Islam på universitetet og hvad er mere nærliggende end en sprogrejse til et arabisktalende land. Men hold du fast jeg er ikke vild med det. Bliver jeg nok aldrig, for jeg synes egentligt bare det bliver værre og værre. Sidste år klarede jeg det og forrige år, men i år gør uroen i Syrien mig bestemt ikke mere tryg.


Her er jeg med på stationen for at sende hende til Aarhus og der skulle hun mødes med medstuderende, for derfra at tage toget til KBH, fly til Warszawa og derfra videre til Beirut. Jeg har hørt at de er kommet godt frem og nu er der sikkert fuld fart over feltet med oplevelser og sprogskole osv.

6 kommentarer:

 1. Det kan jeg godt forstå du ikke er tryg ved. Vores den yngste har også snakket om at rejse til nordkorea og syrien, hvis hun ikke kom ind på sit studie, så jeg er rigtig glad for at hun kom ind.

  SvarSlet
 2. puha det kan jeg godtfølge dig i. Det sværeste bliver nok at forholde sig til....intet nyt er godt nyt. Men hun ser nu glad og forventningsfuld ud.

  SvarSlet
 3. Uha ja - det er skønt når de unge mennesker udforsker verden, men når det er i urolige områder er det knapt så sjovt.
  Da Rosa skulle til Baharin tænkte jeg - "der er der ingen uro" - men samme dag var en af mine facebookvenner så sød at lægge en video om uroen i Bahrain på FB. Uh, hvor var jeg glad da hun kom hjem igen.
  Håber de får en rigtig god tur og kommer sikkert hjem igen.

  Mor-knus herfra.

  SvarSlet
 4. Der er mange udfordringer for os mødre....
  Hun kommer forhåbentlig sikkert hjem med en masse spændende oplevelser i rygsækken.

  SvarSlet
 5. Uha - hvor kan jeg godt følge dig..
  Kh hanne

  SvarSlet
 6. Selvfølgelig er du ikke tryg ved det, enhver mor vil være nervøs for at sende sit barn til mellemøsten, men som regel klarer de sig jo godt, heldigvis. Jeg krydser fingre for jer og håber at alt går efter planen.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...