søndag den 17. januar 2010

Kursus..


I mandags startede jeg på et 2 ugers kursus på Sosu skole i Århus. Portøren og hospitalsserviceassistenten som fast vagt.

Nøj, som det er spændende. Jeg har , eller er i gang med at lære, at måle blodtryk, puls, respiration og skrive disse værdier ind på et skema. Jeg lærer medicinske udtryk, som troede jeg ALDRIG ville kunne lære udenad. I torsdags skulle vi vaske hinanden, i ansigtet, på armene og benene, og det var godt nok en oplevelse. Men jeg er ikke et sekund i tvivl om at jeg har en bedre forståelse for nu, hvordan man vasker en patient på bedste vis.


I næste uge skal vi børste tænder på hinanden. Og forøvrigt også made hinanden! Vi skal lære at udregne hastigheden på drop. Uha uha! Og fredag er der en prøve som skal beståes, inden jeg igen skal på teknisk skole for her at lære forflytning og patienttransport. Det skal jeg gerne kunne udføre på avanceret niveau, så der er lang vej endnu!!

Men ellers kære læsere, og til jer der har kommenteret det, så er der stadig ikke noget nyt vedr. praktikken, som ikke er bestået. Nu er det, at jeg synes det er urimeligt jeg igen bare får lov at gå i uvisheden! Skulle nemlig kaldes til møde, men der skal da snart ske noget når jeg efter planen skal starte i praktik igen om 3 uger!
Posted by Picasa

2 kommentarer:

  1. Mon ikke det med praktiken løser sig når de har ladet dig fortsætte, det var jo heldigvis på grund af sygefravær og ikke fordi du ikke kunne udføre jobbet. Det lyder som et spændende skoleophold.

    SvarSlet
  2. Det lyder som et meget spændende og også grænseoverskridende kursus.
    Jeg husker selv da vi skulle børste tænder på hinanden ude på Dental college, det synes jeg var meget grænseoverskridende, men man kan vænne sig til meget :-)
    Held og lykke med det hele!

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...