søndag den 10. januar 2010

Loppemarkedsfund....


Jeg har de sidste par dage igen igen været syg. Denne gang med en dum virus, som startede med SÅ ondt i halsen, at der kun var tilbage at stå op midt om natten og varme mælk og honning, i mit tilfælde akaciehonning. Puha, ad bad siger jeg, og jeg siger ellers til mine børn, at det er der ikke noget der hedder, men..... Uha, jeg havde svært ved at få det ned, men det hjalp!! Bedring er der nu med halsen, men er så til gengæld blevet forkølet og hoster som ind i....
Men i går lørdag, var jeg simpelthen nødt til lidt frisk luft ;O), og så var det jeg fandt ud af der var loppemarked i ridehuset i Århus, og smut med mig, i en bus og se lige her hva jeg absolut ikke kunne undvære. To fine bøjler og der var faktisk mange flere hvor de kom fra, men jeg måtte nøjes :-)
Der kunne sagtens ha været handlet meget mere der inde, men fornuften tog alligevel fat i mig og fortalte at det er januar og der er længe til lønningsdag igen! Men disse kan også sagtens skabe lidt glæde i mit hjem!
Posted by Picasa

8 kommentarer:

 1. Hej Gitte!
  Fine bøjler du fandt, var der mange besøgende i Ridehuset?
  God bedring til dig.

  SvarSlet
 2. De er da rigtig søde de bøjler! Håber du snart er frisk igen.

  SvarSlet
 3. Håber du snart er frisk igen- skønne bøjler :_)

  SvarSlet
 4. De bøjler er jeg helt ekset med.
  God bedring til dig

  SvarSlet
 5. De bøjler er da ikke til at stå for. Dejligt når man finder lidt men godt.
  Kh Birthe

  SvarSlet
 6. Bøjlerne minder om min Mormor ;-) Hun havde sådan nogen. Vi lavede dem osse samt strikkede eller hæklede betræk til dem. ;-)

  Jeg syntes det er helt usandsynlig dårlig dømmekraft fra din tidligere afdeling at ringe op på det tidspunkt for at give dig resultatet - ikke bestået. Det GØR man altså ikke!
  Jeg håber du kommer et andet sted i stedet for.

  God bedring ;-)

  KH Siffe

  SvarSlet
 7. Å hvor er de fine. Videre god bedring med dig (for det er vel ikke influenzaen der er velkommen igen)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...