torsdag den 21. januar 2010

Opdatering vedr praktiksagen..

I dag da jeg kom hjem efter en super dejlig strikkecafé hos Sofies forældre på Frederiksgade inde i Århus, lå der brev fra Århus sygehus..
Endelig er jeg indkaldt til møde. På onsdag kl 11. Og så er der én her der allerede har ondt i maven...... Men heldigvis er tillidsmanden for serviceassistenterne på Århus sygehus draget ind i sagen, og han følger mig.. Men så er det jeg tænker, for pokker, i næste uge skal jeg tilbage til teknisk skole og lære forflytning og patienttransport. Og det er så ikke så lidt jeg går glip af når jeg skal til møde kl 11. Øv! Men jeg er et eller andet sted glad og lettet, for nu sker der da noget!!

I morgen afslutter jeg det 2 ugers kursus på SOSU, som fast vagt. Kryds for pokker fingre for mig, for det er ikke så lidt vi skal kunne! Og der gives tilmed karakter. 51 spørgsmål, drophastighedsudregninger, udfyldning af observationsskemaer. Pyha!!
Men jeg skal nok klare det! For jeg er SÅ sej. Har jeg lige fået besked på at sige til mig selv.. ;O)

5 kommentarer:

 1. Tro på det :-)
  Godt det møde kommer, selv om det kommer en anelse ubelejeligt .

  SvarSlet
 2. Hej Gitte,
  Selvfølgelig er du sej. Det skal nok gå for dig.

  SvarSlet
 3. Jeg krydser fingre for dig Gitte. Nu må der snart komme lidt medvind :0}

  SvarSlet
 4. Miri, mødet er aflyst på onsdag, men der kommer en ny tid..
  Lene, jeg ville jo være sej, og var det :-)
  Hanne, medvinden er på vej, men den er ikke altid i syne på mine hornhinden, for hold da op som jeg slåsser for tiden. Med ALT!!

  Men jeg fik sgu 12...... Så sej var jeg!! Tak for jeres krydsen ;O)

  SvarSlet
 5. Hold da op. Tillykke med 12 tallet og jeps du er sej så når mødet kommer i satnd klare du også det til ok med kryds og slange (sådan sagde min mormor altid).

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...