onsdag den 19. januar 2011

Den ene dag tager den anden..

Og pludselig er vi allerede langt inde i januar, i det nye år. Det år 2011 som helt klart MÅ blive bedre end det brugte år. Indtil nu har de dage der er gået af januar, bestemt ikke vist sig fra den der gode side, som jeg ber om.
Jeg klarer mig igennem min hverdag, mit 'job' i butikken. Jeg er brugt, fyldt helt op, træt, når jeg når hjem, men på den gode måde, og i hverdagen har jeg jo kun mig selv, så aftensmad er en by i Rusland og som regel foregår resten af aftenen på sofaen. Men jeg VIL klare det, jeg vil vise at jeg godt kan. Og heldigvis tror jeg på mig selv, og jeg er ved at ha rystet fjerene så godt på plads, at jeg nu, næsten, kan se mulighederne frem for begrænsningerne. Jeg ser faktisk masser af muligheder med fremtiden, men det er lige med at komme frem til det punkt, hvor det er mulighederne der styrer over begrænsningerne. Og her tænker jeg jobmuligheder, hvad skal jeg når jeg bliver raskmeldt? Jeg tænker min boligsituation, hvor skal jeg flytte hen? Intet binder mig længere til Aarhus. Men det er et svært valg, for trods det, at intet binder mig hertil, så har jeg trods alt fundet mig godt til rette, skal bare finde noget langt billigere at bo i. Jeg er tvunget, økonomisk, til at opsige min lejlighed, og det er jeg nødt til at handle ud fra. Men det er en smule svært oven i depressionen, at skulle forholde sig til det, samtidig med at jeg i den grad føler mig brugt som skydeskive og svigtes af venskaber, som jeg har svært ved at undvære! Jeg klarer mig, for jeg er også omgivet af mennesker, som vil mig det godt. Jeg har de sødeste kollegaer i butikken, som gør mig ualmindelig godt. Jeg har de sødeste strikkeveninder. Og selvfølgelig har jeg også venner tilbage, som med små beskeder får mig til at tænke fremad. Og nu hvor jeg er ved det, så er der mine forældre, som på deres egen måde hjælper mig. Og selvfølgelig ALLE mine 3 børn, selvom jeg ikke er så meget sammen med dem fysisk, så er de her jo, i mine tanker <3
Jeg ved ikke hvor mange af jer, som har læst hele mit indlæg her, men jeg lover at der senere i dag kommer håndarbejdsrelateret, for selvom jeg er 'nede' får jeg strikket og syet.

4 kommentarer:

 1. Høres ut som du har god oversikt over tiltak som må gjøres for og komme videre i livet nå:) Gleder meg å se hva du lager av håndarbeid i neste innlegg:)

  SvarSlet
 2. Jeg læste med.
  Og forstår det ikke er nemt.

  SvarSlet
 3. Ulla-Bella, ja du kan tro jeg ved hvad der skal til, men uha det er svært at nå dertil..

  Tak Miri, ja du må da om nogen vide det ikke er nemt! Men det er heller ikke holdbart, som livet leves her nu..

  SvarSlet
 4. Øv, det lyder træls med din lejlighed!
  Håber det snart lykkedes dig at finde en god løsning på det hele.
  Jeg sender dig mange knus og kram! Og håber vi ses snart,
  Måske imorgen? Eller på søndag?

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...