torsdag den 20. januar 2011

Julegavestrik..


Det er lidt sent at blogge om julegaverne jeg strikkede til familien. Og så alligevel, for den ene er ikke færdig endnu. Og det er så desværre også den eneste jeg har billede af. Jeg havde ellers strikket et flot hue og halsedissesæt til min far. Det blev flittigt brugt i den første uge af januar, hvor han var på skiferie i Østrig. Der kom en sms fra ham, at det var dejlig varmt. Af en skøn alpakka fra lageret strikkede jeg et skønt sjal til min søster. Flot lilla. Tror såmænd nok hun blev glad for det. Og så den ufærdige til min mor. Hun har fødselsdag samme dag som Hendes majestæt Dronning Margrethe, så selvfølgelig skulle hun da ha et halv mini kongerige. Men tak skæbne, de spidser tager lang tid at strikke. Jeg havde lovet hun kunne få det med til Gran Canaria, men de kommer hjem på lørdag og sjalet ligger stadig her hos mig, med kun ganske få spidser. Jeg må få lavet en aftale med mig selv om, at der skal laves 5 spidser om dagen. Så jeg kan få det sendt afsted.

5 kommentarer:

 1. sikke nogle smukke farver, og tænk hvor glad hun bliver for at modtage og du bliver garanteret mindst lige så glad for at være færdig med det.
  kh.fra Island
  Frida

  SvarSlet
 2. Hvor er det nogle smukke farver!
  God ide med 5 snipper om dagen. Jeg syntes når først man kommer igang, så går det faktisk hurtigt :-)
  Jeg hepper på sidelinien!

  SvarSlet
 3. Hold da op hvor er det flot. Tak for sidst, det var super hyggeligt. God ide med maden, den smagte super.

  SvarSlet
 4. Tak til jer :-) Jeg har desværre ikke gjort noget ved de 5 spidser i dagen, men jeg skal da nok lige til at komme i gang.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...