søndag den 10. november 2013

Som tiden går..

Det er bestemt ikke fordi der ikke sker noget her hos mig, at der ikke bliver blogget, men den ene dag tager den anden, og så er der jo det der Instagram, som bare er noget nemmere og hurtigere. Men jeg vil nu alligevel ikke droppe bloggen helt.
Det er lidt svært at komme i gang igen, så jeg starter fra denne weekend, hvor jeg har siddet en del ved symaskinerne, og fået syet 2 kjoler helt færdig, ikke som jeg har været slem til længe, at påbegynde en masse og ikke få noget gjort færdigt. En sejr, én af dem som jeg skal øve mig i at tage til mig som positiv udvikling, prøver nemlig altid på at bortforklare når noget går godt, men det er en svær proces, som er oppe at vende både hos psykologen og med mentor, så det bliver formodentlig bedre med tiden.
Tilbage til kjolerne.
 Stoffet er fra Stofdepotet, en gevinst fra blogtræffet i Hjortshøj. Selve modellen er fra Onion 2035, et suverænt godt mønster, som kan ændres på kryds og på tværs. Jeg har tilføjet de store lommer fra nederdelsmønsteret fra laveya-schnitte. Dejlig vinterkjole.
Stoffet med hanefjed er købt i Hjørring og det grå viscosejersey er fra den lokale stofbiks her i byen. Udfordrede mig selv ved at sy pipingbånd på mellem de to forstykker og 'klunkebånd' forneden. Modellen er syet efter en kjole fra genbrugsbutikken, som sidder rigtig godt, det eneste jeg har ændret på er ærmelængden. Overvejer om der skal en sort lomme på, bare for at bryde lidt.

7 kommentarer:

 1. De er bare så fine, dine kjoler.
  Du inspirerer mig så meget, det ender med at jeg går i gang med at sy igen. Det vil jeg glæde mig til!

  SvarSlet
 2. Sikke nogle dejlige kjoler du har lavet.. Kender godt det med ikke lige at få tingene færdig jeg er også blevet bedre på det punkt ihvertfald med nogen ting så klap på skulderen..

  Har også lige syet mig lidt jerseykjoler og forsøgt mig med lommer og sidder lige nu og ærgre mig lidt over, at jeg ikke lavede dem lige så store som dine for det ser faktisk ret fedt ud :-)

  SvarSlet
 3. Det er nogle flotte kjoler du har lavet, de ser superanvendelige ud til den køligere tid:-)
  Jeg er imponeret over dine flotte billed collager, det er på min ønskeliste at få lært.

  SvarSlet
 4. Super lækre kjoler, du har syet. Jeg er oppe at 'slås' med pipingbånd for tiden, de giver altså lige lidt ekstra finish

  SvarSlet
 5. Dejligt at se et indlæg fra dig igen :) Kjolerne er fine og lige dig - og så kan de jo peppes op med alle de farver du har lyst til :)

  SvarSlet
 6. Flotte kjoler du har syet dig og herligt med nyt fra dig :)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...