mandag den 2. december 2013

December 2013..

I weekenden har jeg været på julemarked sammen med min veninde Joan. Vi har ventet med længsel på at skulle til julemarked, både hos Fru Møllers Mølleri, billeder fra weekendens marked kan ses på Fru Møllers Mølleri's facebookside og i Horsens i det gamle fængsel, billeder kan ses på designcellernes facebookside.' Joan og jeg mødtes i sin tid på Færøerne, så smilet blev lidt større da vi mødte dette syn. Det står ved indgangen til det gamle væveri, hvor de indsatte arbejdede. Nu er det Kunstnergruppen Slottet som har til huse her.

De havde, på smukkeste vis, lavet en stjernehimmel, billedet siger intet imod det smukke syn, som jeg beundrede med så stor glæde og blev helt rørt for hver gang jeg fik øje på en endnu smukkere stjerne. Hvem der bare havde så højt til loftet, så skulle jeg ha mig en stjernehimmel.

 
Slotsvæverne har også til huse i det gamle fængsel og Fru Nielsen, de havde åbnet julestue, som var så hyggelig og Fru Nielsen havde de skønneste ting i sin vævestue.

Herefter gik turen tilbage til Odder, eller nærmere Bjergager hvor Fru Møllers Mølleri havde julemarked.

Men sandelig om ikke det eneste billede jeg fik taget var det af indgangen, tag et kig på facebooksiden, der er billeder, så man kan danne sig et indtryk af den gode stemning.

Det var en rigtig dejlig tur vi havde og med det er julen/december 2013 sat igang.1 kommentar:

  1. Jeg er vild med julemarkeder, men har ikke været afsted i år - endnu.
    Jeg er lidt nysgerrig: hvad lavede du på Færøerne?

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...