mandag den 4. oktober 2010

Endnu en taske til samlingen..

Her er den fotograferet før filtning i vaskemaskinen

Og her er den fotograferet efter filtning
Tasker kan man jo aldrig få nok af.. Så derfor har jeg strikket denne taske og hvilket arbejde.. Alluvia hedder opskriften, som er købt gennem ravelry og garnet er købt hos Terapihobby i Hasselager. Og så er den allerede efter få ganges brug blevt nuldret og nusset at se på. Øv! Så garnet Peruvian highland wool fra Filcolana kan ikke anbefales til filtestrik.
Men vi er vel enige om at det er nogle super flotte farver.

6 kommentarer:

 1. Årh den er fed! Og vupti lå opskriften i min indboks ;-)
  Tror jeg vil prøve ulden fra Stof og stil.

  SvarSlet
 2. Den er rigtig flot, men det er ærgerligt at lave så stort et stykke arbejde og så opdage, at garnet ikke er i orden til det formål. Jeg kan ikke se andet, end den er utrolig sjov og flot :-)

  SvarSlet
 3. ej hvor træls at den allerede er nullert! :( den er ellers super super fed synes jeg! :D

  SvarSlet
 4. Hi hi.. Kender godt det der vupti, Britta :-) God fornøjelse, og jeg har før strikket i stof og stils uld og den filter rigtig godt!

  Tak Liselotte :-) Den bliver barberet lidt her og der og så bliver den brugt flittigt igen, for den lyser vældigt op her i efteråret :-)

  Jeg synes også den er blevet super super fed Helle. I starten var jeg ikke helt vild med farvevalget, for normalt er jeg til de mere dæmpede farver, men de farver her lyser gevaldigt op til det lidt triste sorte og grå :-D

  SvarSlet
 5. Hvor er den altså blevet fed!
  Rigtig ærgeligt med garnet!
  Jeg er helt vild med farverne. Normalt er jeg ikke vild med strikkede tasker, men din kunne jeg altså godt finde på at lave.
  Så må jeg jo bare finde noget bedre garn :-)

  SvarSlet
 6. Tak Tine :-)
  Jeg tager den med på Sofies i morgen, så kan du selv bedømme. Men den næste jeg vil strikke, skal ihvertfald prøves med andet garn.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...