mandag den 29. april 2013

Patchworktæppe..

Endnu et patchworktæppe er undervejs, det må være det 3. håndsyede jeg er i gang med. Mon de nogensinde bliver færdige eller ender som puder alle.
Atter er det blomster af hexagons. Denne gang er det 1 inch, det troede jeg også de andre var, men nu er der indkøbt færdig udstansede hexagons og så er det bare at klø på.
Jeg har meldt mig til at bytte blomster i en swap, og når første bytte af 7 blomster er gjort, må jeg se om der er basis for flere byttere. Det håber jeg selvfølgelig, for det er forskellighederne i stofferne, der giver tæpperne det utrolig flotte spil. Men mine øjne er kræsne og dem kan jeg jo ikke bytte. Heldigvis sidder der rigtig mange kvinder og måske mænd, som ikke er så kræsne og derfor kommer der med garanti rigtig mange skønne tæpper ud af det.

Sætterkasser fra Søstrene Grene, er perfekte til opbevaring under syning af blomsterne.

 Og hvem ved, måske er der nogle som ikke bryder sig om mine blomster som jeg bytter med.

Med en dreje skæreplade er det så dejlig nemt at skære hexagons, og så er de lige store. I stedet for at klippe med en saks. Heldige mig, har fået skærepladen i førfødselsdagsgave af min veninde Heidi.

7 kommentarer:

 1. Det er hyggearbejde. Jeg har også et tæppe i gang. Jeg har skåret en blomst af alle mine stoffer minus de grønne. Der blev ca 100 blomster, og jeg kan ikke se det på mit stoflager.....

  SvarSlet
 2. Det ser ud til at blive et rigtig fint tæppe. Smart opbevarings måde så er der styr på det hele. God fornøjelse med tæppet!

  SvarSlet
 3. Kære Gitte
  Du er vist hoooked :) ...
  Altså på patchworkblomster :)
  Jeg gad godt eje dine .... Og jeg ved ho du syr så pertentligt pænt :)
  Pøj pøj med bytningen ...
  Fra mig der kun mangler 6 af de 100 med en extra omgang
  kram

  SvarSlet
 4. Ups ho =jo :)
  Kigger lige forbi Heidi :)

  SvarSlet
 5. Fin samling du har fået lavet der. Jeg er som du ved farve udfordret så jeg tror når jeg modtager bytteblomsterne at de skal syes sammen i den rækkefølge jeg tager dem ud af kuverten - ellers vil jeg ALDRIG få et tæppe ud af det. :)

  SvarSlet
 6. Hej - de er flotte dine blomster - har du vasket stoffet først så det ikke smitter af eller krymper ?
  mvh Charlotte

  SvarSlet
 7. Nej hvor er det en god ide med sættekassen, var hos søstrene i går men købte ingen - øv for en fejl

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...