søndag den 19. oktober 2014

Genbrug igen igen..

Fredag var min datter og jeg en tur i den genbrugsbutik, som ligger tættest på hvor jeg bor. Vi kom så derfra med 2 store poser, utroligt alle de skønne ting hun fandt. Jeg var så heldig at finde 2 klæder, hvide med håndbroderi. Det ene viste sig at være stort nok til et lille gardin i mit krearum. Mine vinduer er helt ud til fortovet og ofte, som i flere gange i timen,  får jeg øjenkontakt med forbipasserende. Dette lille gardin gør at der ikke er direkte kig ind ad mine vinduer. Før havde jeg sjældent rullegardinet trukket ret meget op, så det skulle samtidig give mig lidt mere lys nu. 


Det er efterhånden et halvt år siden, at jeg ændrede på indretningen her hvor jeg bor. Jeg bor i en lille 2-værelses på 55 kvm med køkken og stue i ét, men nu er det både køkken/stue og soveværelse i ét rum. I soveværelset er der så krearum nu. I forvejen har jeg fravalgt sofaen og mit tv, og sengen er nedgraderet til enkeltseng, og den fungerer som en daybed/sofaagtig ting i dagtimerne. Jeg er oftest alene, har behov for at mit hjem er min trygge base, men når jeg har besøg af mine veninder eller mine børn, kan det sagtens lade sig gøre, det vigtigste i min situation nu, er at jeg skal gøre det så rart for mig, som muligt.
Det er det bedste jeg har gjort, for nu kan døren lukkes derind og jeg undgår at sidde i stuen og blive stresset over det rod der unægteligt er, hvor et multikreativt menneske bor.

2 kommentarer:

  1. Det er da en super ide at lukke vinduet af "fra neden", så du undgår nysgerrige blikke og samtidig kan få lys ind. Det ser oven i købet hyggeligt ud.

    SvarSlet
  2. Det er da en super god måde du har indrettet dig på :)

    SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...