søndag den 3. januar 2016

Nytårsforsæt..

Normalt er jeg ikke slet ikke til nytårsfortsæt. Jeg kan ganske enkelt ikke overholde det, og det ender med et kæmpe nederlag for mig.
Men nu er jeg hoppet med på dette nytårsfortsæt, eller nytårsudfordring om man vil. Der skal sys 20 ting, af stof fra lageret, før der må købes nyt. Selvfølgelig bestemmer man selv, men det bliver ósjovt at følge, hvor langt vi når mod de 20 ting, før nogen falder i.
Det er motiverende ud over alle grænser - min symaskine har stået stille de sidste 3 måneder, men den kom frem med det samme da jeg havde tilmeldt mig.
3 ting er det blevet til indtil nu - mit delmål er 10 stk, tror nu ikke det bliver noget problem, men for at mindske risikoen for nederlag, gør jeg det sådan, og i det hele taget for hver ting der bliver syet stiger motivationen garanteret.
Det er nu også længe siden jeg har handlet stof, men de forskellige netshops er så småt startet udsalg, og et par meter stof til en ny kjole kunne sagtens finde i min kurv. Men ikke NU - bilder mig ind at der først skal købes til forår/sommerkjoler.

4 kommentarer:

 1. Spændende..... Glæde mig til at følge med på sidelinien...

  SvarSlet
 2. Det er meget ambitiøst, men jeg er sikker på du klarer dig - og en god måde at spare penge på! Jeg har meldt mig til en UFO leg på Instagram, hvor man laver en liste med 12 projekter og hver måned bliver der trukket et nr og det er så det pågældende projekt man skal arbejde på. Det håber jeg også går godt, så jeg måske kan ende med hele 12 færdige UFO'er når året er omme :-)

  SvarSlet
 3. Fantastisk søde Gitte - jeg er heller ikke vild med nytårsfortsæt men denne her udfordring er jo en nærmest win-win mulighed; uanset om du fortsætter med de 20 ting så får du i den grad projekter fra hånden - og du syr så fiiiint!!! - så der er jo allerede produceret gode smukke og spændende ting med disse projekter! Herligt...jeg hepper og tænker a du kommer godt i mål....<3

  SvarSlet
 4. Sikke fine ting du har fået lavet

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...