lørdag den 23. oktober 2010

Sikke en dejlig dag..


Kl 22.20 i aftes kunne Emil og jeg låse døren op her hjemme. Vi havde da været undervejs siden 20.09. En lang tur, men pyt med det, for vi havde nemlig haft en dejlig dag. En laaang dag for mit vedkommende, men hvor er jeg glad for det valg jeg traf i forbindelse med Katjas fødselsdag. I dag sidder de 13-14 stykker i lejligheden og jeg kan altså ikke være en del af sådan et selskab, ikke som tingene er lige nu. I stedet for havde jeg valgt at tage turen i går, hvor vi fire kunne hygge os, og så tage Emil med hjem. Vi manglede helt klart Ronnie, men han har SÅ meget andet at se til.
Det er så dejligt at besøge Katja og hendes hjerteveninde. De to 'piger' har hængt sammen , som ærtehalm, stort set konstant siden folkeskolen. De rejste sammen til Afrika, hvor de besteg Kilimanjaro sammen. Dejligt for en hønemor som jeg, at vide de to går så godt i spænd og deles så godt om både stort og småt, skidt og kanel, når jeg bor helt i Århus og de er i Aalborg.
Og nu er det weekend, hvor vi i dag har sovet længe, jeg har hæftet ender og fået skyllet springform op, og vi har spist et dejligt sundt morgenmåltid. Det er en af de dejlige lørdage :-)

3 kommentarer:

 1. Dejligt med sådan en skøn dag - og godt at du kan få det hele mingeleret, så du kan være med på din måde :)
  Jeg er vild med de unge damers ur på væggen - hvor mon det er købt?

  SvarSlet
 2. Nemlig Helle, men det kan være svært at få det hele til at passe, så alle er tilfredse, men det gjorde godt for mig, og det er i denne tid, det vigtigste. Uret mener jeg er købt i Jysk og man kan sætte det på væggen i den størrelse man ønsker. Det er rigtig smart :-)

  SvarSlet
 3. Er glad på dine vegne.
  Knus.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...