lørdag den 2. juli 2011

Sikken dejlig dag..

Det er ikke dagen i dag, men i onsdags, hvor jeg tog turen til Silkeborg for at mødes med 4 andre kreative 'piger'. En sen aften sad jeg og læste blogge, og faldt over et link til blogtræf i Silkeborg og tænkte straks, at det var da lige noget for mig, så jeg meldte mig hos Hanne og sikke det gjorde godt! Vi hyggede os stort set fra morgen til aften. Jeg var hjemme ved 20 tiden og kan stadig smile over hvor god en dag det var. Nu glæder jeg mig bare til næste gang vi skal ses, og så hurtig som tiden går kan det jo snart blive..


Jeg havde mit hækletøj med, hækler små blomster, men blev lynhurtig lun på de små sekskanter der danner blomster til patchworktæpper o lign. Frem fra en af sine mange fine bokse, fandt Marianne stof og karton frem og så kom jeg ellers i lære. Fik nogle gode brugbare fif, men nej nej, dem fik jeg ikke fra hende ;-) Men jeg blev nu advaret om, at det kan skabe afhængighed og dét skal jeg da også lige sige det har gjort. Vupti har jeg købt mig fattig(ere) i stoffer o lign. Det er ikke Hannes skyld, for hun gik en tur på systuen og kom tilbage med en håndfuld fine stoffer, så jeg kunne komme i gang. Ikke at jeg mangler stof som sådan, hmm, men det skal ikke være for store mønstre, til så små sekskanter.


Hanne diskede op med mad i alle afskygninger, og de skønneste kolde og varme drikke. Eller det var nu Hannes datter Mie, som servicerede os. Sød og dejlig pige.
Marlene kunne ikke huske mit blognavn og det kom der nogle gode grin ud af. Sut og hut var vist det der lignede mest.. Hi hi.
Og Margith, endelig lykkedes det at møde den dejlige kvinde.


Jeg havde ikke skænket en tanke, at tage billeder, men der er masser af billeder hos de andre, så hvis i har lyst kan i da kigge ind hos dem jeg har linket til. Jeg har lånt lidt fra de andre, så her ser i sut og hut, eller dit og dut, altså giraffen her, i aller bedste selskab :-)

7 kommentarer:

 1. Sødeste Gitte

  håber da også dagen i dag har været dejlig på trods af vejret ...
  men du har ganske ret onsdag var en helt fantastisk hyggelig dag :o)
  Jeg beklager hvis du allerede er afhængig :O)
  glæder ig til at se hvad du får kreeret
  knus♥

  SvarSlet
 2. Hej Gitte!
  Jeg siger også tak for sidst og fordi det nu lykkedes at mødes. Det bliver ikke sidste gang og jeg glæder mig til næste gang :-)
  God weekend.

  SvarSlet
 3. Kære Gitte sut og hut.

  Eller som Marianne sagde, hun skal da kalde bloggen for nål og tråd - det kan selv JEG huske ;-).

  Det var en super skøn dag, og hvor vi hyggede os, godt vi ved at vi igen skal mødes.

  Ja, du var advaret ang. stof, men du ville jo ikke lytte ;-).

  Kram Marlene

  SvarSlet
 4. Åh hvor ser det hyggeligt ud ....og hvor ville jeg ønske jeg havde set det i tide, så jeg også kunne have været med :-) Knus

  SvarSlet
 5. Hej Gitte.
  Ja det var hyggeligt i onsdags og hvor er jeg glad for at jeg har lært dig at kende.
  Hvis du nu får spørgsmål til patchworken så ringer du bare!! jeg kan køre til Århus på et split sekund !! nåh nej måske lidt langsommere.
  Håber du har det godt
  Kh hanne

  SvarSlet
 6. Ih, hvor er I søde.. Det er lige præcis sådanne mennesker som jer jeg trænger til lige nu, hvor mit liv bare slår knuder...
  Jeg glæder mig SÅ meget til at mødes med jer igen.
  Knus

  SvarSlet
 7. Sikke da en dejlig dag!
  Jeg bliver helt misundelig :-)

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...