mandag den 2. januar 2012

Flytten rundt..

Jeg tror nok at jeg blandt familie og venner er kendt for, at flytte rundt rimelig ofte. Men når nu jeg får en idé om at det vil fungere meget bedre, hvis tingene står anderledes, så er der ikke andet for, end at jeg må igang.
Her hvor jeg bor nu, har jeg altså kun 55 kvm og derfor er det vigtigt for mig, at det fungerer. På én og samme tid, vil jeg gerne her skal ligne et hjem og ikke en sy/strikkeværksted. Det er vigtigt for mig, og giver en form for ro i kroppen. Det er det jeg prøver at ændre lidt på i dag. Det er en udfordring, ikke mindst fordi der samtidig er en masse store huller/polyfyldepletter i væggene der gerne skal dækkes. Med lidt opfindsomhed kan det lade sig gøre. Nogle steder ihvertfald.

Disse gamle flakoner dækker over nogle meget store og grimme huller. Synes det er fint.

Jeg må hellere videre, så jeg kan komme i gang med noget kreativt. For allerede er der dukket flere ting op som jeg havde glemt jeg havde.


6 kommentarer:

 1. Det er da en rigtig god ide at dække huller på den måde.

  Håber du får det til at fungere.

  Kram Marlene

  SvarSlet
 2. Det kender jeg godt, Gitte, det der med at flytte rundt og fra ide til udførelse, går der ikke mange sekunder. God fornøjelse:O)

  SvarSlet
 3. Pøj med omrokeringen ! Den løsning med flakonerne er da super og vist også helt ny ikke ? der havde vi lige årets første DIY ;)

  SvarSlet
 4. Sikke da en god ide med flakonerne!!

  SvarSlet
 5. ah men der er da heller ikke noget bedre end lidt forandring omkring sig, jeg er blevet bedre til at lade tingene stå, men da jeg i sin tid boede hjemme truede min far mig nogle gange med at sætte hjul under alle mine møbler :o) så mente han det var nemmere for mig at flytte rundt... bare lige et lille fif ;o)

  SvarSlet
 6. næh hvor er det fint med de hæklede flakoner.

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...