søndag den 29. januar 2012

Hobbyboden..

1.december åbnede Hobbyboden en stor butik her midt i min by, med alt mellem himmel og jord til scrapbooking. Jeg bor kun 2 minutters gang derfra og Emil og jeg har flere gange stået og kigget i vinduerne, når vi kommer fra toget. Og fredag aften blev vi enige om, at lørdag ville vi hen og kigge, for som Emil siger, så elsker han Tiger butikker, med masser af små ting at kigge på. Selvom jeg jo er meget kreativ, er det ikke så meget jeg gør i scrapbooking og papir i det hele taget, men hold nu op et univers. Jeg har været inde og hilse på Gitte et par gange, men i går gik vi på egen hånd rundt i butikken. Der er virkelig lidt for enhver.

Vi gjorde ikke det vilde køb, men lidt cernit, vejledninger og dimsedutringe til dimsedutlageret.
Men vi kommer helt sikkert igen, for nu ved vi at der findes alt muligt i den skønne butik. 

4 kommentarer:

 1. Tak for dine søde ord :-D
  Og det er ALTID hyggeligt når du lige kigger indenfor hos mig...

  SvarSlet
 2. Hvor er du heldig at have den lige ved hånden,det måske lige så godt at hun ikke bor midt i min by:D:D:D DET kunne komme til med at koste dyrt:) Jeg handler hos hende over nettet og hun er utrolig hurtig til at sende varer HVER gang.Jeg har kun mødt hende en enkelt gang,og sød og rar det er hun bestemt.

  Knus og kram herfra

  SvarSlet
 3. Hehe - jamen så bor vi i samme by ;) Jeg kører forbi dagligt, og kigger langt efter den - jeg må vist også hellere lige kigge ind forbi en dag, og blive fristet.

  SvarSlet
 4. og det er perfekt hvis man skal være lidt hygge-kreativ sammen med fx et barn på en fridag :o)
  hilsen Mona

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...