søndag den 15. januar 2012

Skønne dukker..

Billedet er lånt her
Jeg sidder og savler over de søde, skønne og smukke dukker man kan sy efter Wenches bog. Jeg kunne godt ønske mig en hel flok. Men så må jeg jo i gang ved symaskinen. Indtil videre kan jeg bare sidde og bladre og bladre og savle endnu mere over dukkerne. Og så til sidst håbe, at jeg finder motivationen til at forsøge mig.
Hvis I forøvrigt ikke kender Wenches blog, er den helt klart et besøg værd. Hun er SÅ dygtig og inspirerende.

5 kommentarer:

 1. Ja hun har en vidunderlig blog og hun er SÅ dygtig,helt enig med dig der :) Jeg har bestilt bogen på biblioteket og venter efter at de får den hjem.Jeg glæder mig helt vildt til at se den:)

  Knus og kram herfra

  SvarSlet
 2. ja.. de er skønne bliver næsten en lille pige igen.

  SvarSlet
 3. hejsa jeg har forsøgt .. se min blog... jeg tror nok jeg opgiver... og laver mine egen....jeg er ikke den der er bedst til at læsebeskrivelser...og desværre ser mine ting ikke ud som i bogen.... ingen af delene..... (SMIL) der kræves bestemt en masse øvlese til... og mange dukkeforsøg.. før de bliver så fine... men hendes dukker er bare så flotte.... Bare klø på.... :o)

  SvarSlet
 4. Ja er også helt vild med dukkerne har lige bestilt tingene der skal bruges ved en af forhandlerne bag i bogen det kommer i morgen glæder mig til at prøve hilsen Ida

  SvarSlet
 5. Hej Gitte.
  Det er en skøn bog og fantastiske dukker Wenche laver.
  Jeg har også bogen,.... så på et eller andet tidspunkt...
  Kram Hanne

  SvarSlet

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...